Oväder! - 21 februari

Happ, var ju tänkt att jag skulle hem idag då men så bblev icke fallet på grund utav vädret :/

Hemma hos mamma ser det nästan ut som ovädret från 98 tydligen. Har tydligt varit stopp på E4 och en massa olyckor har jag hört på radion! Mor och alla tyckte inte jag skulle ge mig ut på vägen och jag höller med!

Just nu sitter jag i Lillbo och Anders är på Ping-Pong träning :P Dom skulle visst kvala till någe Klubb Mästerskap tydligen :P Få si hur det gick sen då :P

Svärmor och Anna försöker sig på någon konstig form utav smörgåstårta på de ingridienser som finns hemma! Haha får se hur det smakar sen då :D

Igår var vi även på Carros inflyttningsfest :D Blev där en liten stund, sen skulle gänget på Tranan och se Amanda Jensen men jag och Anna hade inte råd så vi åkte hem! Kollade på skidjollet istället och såg när de 2 svenskarna tog medaljer :D Ett Guld och ett Brons!

Nä, nu ska jag ta mig en Singoalla kaka :D

Ba-Baj <3





3 years of love <3 - 18 februari

Bajs vad kass jag är xD

Igår firade i alla fall jag och älsklingen 3 år tillsammans! Stackarn låg sjuk så jag tillbringa dagen hos svärisarna och mys med älskling på kvällen!

Idag har jag skottat och varit duktig, skotta så jag blev alldeles svettig. Duktgt Natha! Sedan har jag pratat med Tony Irving i telefon ;) Pappa är ju värsta polaren med Tony och dom var på Viking Line där Tony och Let´s dance dansarana var. Pappa ringde mig och slängde luren till Tony så fick jag prata ^^ Jag har världens coolaste pappa :D <3

Åkte sen till Lillbo och byta bil så jag fick ta Svärfars Audi och hämta Anna från jobbet och så åkte vi till Bollnäs. Anna skulle lämna in en halskedja som gått sönder. Vi käkade i Bollnäs och sedan åkte vi hem! Har spelat Poker hela kvällen och haft det roligt. Oj vad jag har skrattat! Smaka blaaa!? xD

I morgon bitti åker jag hem till Gävle. Ut till Valbo med mamma och leta presenter till syrran som fyller 12 på tisdag. Sedan blir det reklaminspelning vid 17.00 tiden ;)
Åker sedan tillbaka till byn och då blir det Bonden :D Missar ju sista hemmamatchen innan slutspel mot Sandviken i morgon. Men jag har lovat Lina att ställa upp på detta :D Ska bli riktigt roligt :D

Nä, jag bör väl sova nu då antar jag! See yah bitches! Ba-baj <3



                             3 år med dig älskling, helt underbart <3


And the Winner are! - 10 februari

Hade det funnits ett pris för världens sämsta Bloggerska så hade jag fan lätt vunnit :P
Vet ju icke vad ja ska skriva ju!

Den här veckan är de en massa jobb och jobb och jobb :P Nice det, men tröttsamt! Men känns bra när pengarna rullar in på kontot ;)

Helgen var nice! Var på Tuppens i Bollnäs med Anna och mötte på Linnea och hennes vän Sanna, god damn vilken rolig kväll vi 4 hade :D Drar lite på smilbandet när jag tänker på i lördags :')

Saknar alla i Edsbyn!

Blöööööööö, hatar saknad! <3



What a night! - 1 februari

Kesus vilken kväll det var i lördags :D Hade lite åter klassfest :D

Började hos Angelica, åkte dit och drack lite vin och fixa iordning oss innan vi begav oss till Los Sombreros där vi skulle käka :D HAde riktigt trevligt med dom som kom dit och käka, fick hattar på oss med :O Vi var riktigt heta och alla satt helt seriösa med hattarna på och prata haha!

Sedan begav vi oss till Rack n´Roll där alla skulle samlas. Var riktigt trevligt att träffa de flesta, lite tråkigt att vissa dissa oss och gick på krogen med massa andra istället. Men men, dom fick sig en större förlust för vi som var där hade det suuuper trevligt i alla fall ^^.  Vi satt och tjattra och spela biljard från 20.00-02.00 när dom stängde, snacka om att man hade trevligt då :D

Sen blev jag och Angelica sjuukt sugen på Subway mackor med de var ju sjumila kö inne där så jag skulle missa bussen, så då fick jag sova hos Angelica nere på stan :D Innan vi gick var det en fylle gubbe som höll på och prata och skulle ta mig i håret hela tiden men till slut kom vakten och sa åt honomeftersom jag såg så besvärad ut! Tack snälla vakt! Sen följde han typ efter oss men han gick bara vidare när ja och Angelica stanna vid Subway! Puh!

Synd att alla inte kunde komma, hade varit ännu super trevligare :D Men ni får vänta till sommaren, för då blir det poolparty hemma hos Short haha!

Nu har man tagit sig en kopp kaffe och kollar på 13 snart 30. Får se vad morgondagen har att erbjuda, de är planerat att ja ska till banken och avsluta ett konto och sedan bege mig till köpis för att gå in på El-Giganten och köpa mig en ny egen mobil ;) Vart utan mobil sen i somras och har fått låna mobiler hehe! Tack alla som lånat ut dom hihi!

Nä, kika vidare och sedan sängen, är hundvakt inatt med men Linus är snäll och lugn han :D
Ba-Baj <3

                                 Några från klassfesten och jag :P


RSS 2.0