Hem

Idag åkte jag "hem" ifrån Uppsala. Fick lite sällskap utav Anna, Adina, Johanna, Juan och David ( Spanjorerna )

Ja jag klarade mig gansak utmärkt på min spanska, det lilla jag sa då såklart xD
Stolt över mig själv xD

Var faktiskt rädd över att träffa dom på grund av att jag trodde att dom skulle babbla spanska med mig hela tiden och att jag skulle stå där som ett fån och inte fatta någonting :S Men men så var icke fallet.

Juan snackade engelska så det gick bra men David snacka bara spanska, men dom pratade ju inte så mycket med mig så det var lugnt. Men lite fick vi språkas vid.

Jag kan ju bara säga det att Juan och Johanna ni är så söta tillsammans och samma gäller med Adina och David :)  Synd att jag inte kan säga det om Raul och Anna än men ni är säkert hur gulliga som helst tillsammans ^^

I morgon är spanjorerna bjudna på middag hos Anna men hon har portat oss, eller hon ahr portat Anders pga att spanjorerna skulle bli rädda för han xD Men Anders sak prompt dit och Anders far bjöd in oss så det blir väl att vi far dit ändå. Sorry Anna, jag gjorde vad jag kunna!


Anna (med glass) Juan, Johanna i Juans knä, David och Adina som sitter i Davids knä :P
At the station in Uppsala!

image232

Björn Gustafsson

Hahaha, så jävla äg han är xD

Saknad<3

Ligger här i sängen hos mormor och längtar efter min älskling. Saknar och ha någon att ligga bredvid.

Jag saknar dina kramar jag saknar dina ömma viskningar i mitt öra. Jag saknar din lukt och jag saknar din värme. Jag saknar helt enkelt hela dig.

Saknar ditt sätt att stöta bort min arm som ligger om din midja när de blir för varmt. Jag saknar dina kyssar som kysser ömt min varma panna. Jag saknar dina läppar som viskar ömt de ord jag vill höra.
"Jag älskar dig!"
Älskling, jag saknar dig <33

Uppsala lalalala!

Japp, då är man hemma i Uppsala då :)

Hos mormor är allt lugnt, hosta bara upp lungorna hela natten och vet inte hur mycket slem jag SPYDDE upp med den resterande mat som jag hade ätit xD Tog aldrig slut! Nä, så det var det värsta jag hade varit med om under min sjuk period nu. Bläää säger jag bara!

Idag har jag och mormor bara tagit det lugnt, gick till affären en sväng och inhandla kvällens mat. Sen när vi kom hem experimenaterade jag lite med mormors kamera och knäppte lite konstnärliga bilder xD

Mormor har så ont i ryggen så i morgon ska vi till Helene och fixa till den ;) Sen blir det att göra stan och kolla skor till balen och studenten. Är riktigt jävla sugen på Pumps till balen och kanske någon fin sko med klack till Studenten.

Jag har fan ( sorry farsan, jag vet att du tycker att jag svär ofta xD ) inte fattat att jag ska ta Studenten i sommar. Känns inte som det eller!
Men vänta bara till mösserna kommer i April. Då kommer det nog kännas :p

Tjipp tjipp från Stundenterskan 08

-

" Nathalie, världens förkyldaste flicka " haha jadu Robert, det kan nog stämma xD

Ja som ni ser så är vi kvar här och nu har jag beslagtagit Robbans data xD Mohahahhaha

I morgon blir det en tripp till Uppsala för att hälsa på Mormor och Pappa :) Ska även träffa på Marie någon dag och det ska bli mysigt :)

Orka skriva mer nu, vi höres!

Tjipp tjipp!

400

Japp, i 400 dagar har jag och älsklingen varit ihop idag :)

Just nu sitter vi hemma hos Anders kompis Robert. Anders sitter och spelar X-box medans Robert och Patrik sitter och spelar data. Jag själv sitter i en fotölj och skriver blogg på mobilen.

Jag kan säga er att de är tufft och vara ensam tjej med dessa pojkar. De här 3 är som små 10 åriga pojkar när dom är tillsammans och de är hur snuskiga som helst.
Fast jag kan ju säga de att nan har aldrig tråkigt med dom har pojksen :)

Tjipp från hostaren!

Usch :(

Nu känner jag mig sådär tjock igen :( Har fan inte gjort någe speciellt, och NEJ allesammans, jag är INTE gravid.

Känner mig alldeles rund i ansiktet och magen har blivit större känns det som. Jag kan ju inte skylla på godiset eftersom jag inte har ätit någe sånt på 3 månader och jag har inte ändrat någonting inom maten eller någe sånt.

Kan det vara träningen tro. Det blev ju en vecka utan Friskis eftersom jag var tvungen att  göra Projektrapporten och den här veckan har det ju inte heller blivit nå eftersom det har varit påsk och sen att jag åker til Uppsala hela påsklovet.

Jajja, efter påsk är det bara på´t igen bah!


Tjockisen med stort T
>.<
image228

Påsk

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan väl börja med GLAD FUCKING JÄVLA PÅSK på er :D

Hade lite hockeykväll igår hemma hos mig och Anders :P Leksan-Brynäs spelade och jag, Anders, svärfar och Lennart kunde absolut inte missa den matchen.

På köpet fick vi hit Anna och Tomas också. Där satt vi alla 6 i soffan och kollade på hockeyn och drack lite bira samt Jäger. Anders far tog med sig lite Gin och Tonic så det satt jag och Anna svepte i oss. Trevligt, trevligt :) Eller hur Anna ;)

Man kanske inte var allt för nykter men inte heller aspackad!

Ikväll blir det Bonden och jag hoppas innerligt att jag får med Anna dit också, skulle vara så jävla roligt att få uppleva gammla minnen med dig därifrån ;)

Men Anna är så JÄVLA VRÅNG så det komme rnog inte funka, för hon är så jävla elak xP

Jajja, hoppas du vill med i allla fall för det skullle vara så jävla roligt <3

Som sagt. GLAD PÅSK på er!!!

Blåkulla

Ja så var det dagen D för alla kärringar som flyger hem till Blåkulla!

Sitter i skolan och väntar på att Agge ska ha lektion klart. Sen ska vi ner på stan och köpa lite barn/ungdoms filmer till "barn avdelningen" på sjukhuset. Vi skulle ha skänkt våra Projekt disco pengar dit men när vi ringde till dom så sa dom att det skulle vara bättre om vi köpte DVD filmer åt dom :) Åh klart som korvspad att vi gör det :P Blir mycket filmer de xD

Älsklingen har kört Puttrik till Falun för han skulle på någon undersöknings joll eller någe där och sen väntar jag på beslutet om dom ska åka ner till Gävle för att dom skulle shoppa eller vad fan det var xD Så då hämtar dom upp mig på samma gång så jag får åka med "HEM" till Edsbyn. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att ni kommer grabbar så jag kan få sova lite grann i bilen i lugn och ro!

Är så jävla sjuk att jag mår illa hela jävla tiden, spydde hela morgonen kändes det som. Huvudet dunkar (Inte utav huvudverk) jag har ont  i halsen, hes som en bandysuporter ( Jag vet, dålig liknelse) och snor rinner som ett vattenfall ur min snok.

Nä, nu ska jag fortsätta att be till Gudarna att grabbsen tar en tripp ner till Gävle!

Ta det lugnt med flygturen till Blåkulla alla kärringar!

Tjipp tjipp!

Denna där som är sjuk!
( OBS! As gammal bild OBS! )
image227

SM-GULD

JA PRECIS, SM-GULD FÖR FAN :'D

Orkar fan inte skriva nå om det men ni kan ju kika in på http://nalu89.bilddagboken.se och kolla på 15 mars 2008. Där finns det bilder :P

Men vann, det gjorde vi ;) 5:e raka och det känns så jävla sköööönt :P

Vill bara även säga ett stort GRATTIS till min underbara svägerska Anna Sköld som fyller "gammal" idag. Hela 19 år :P Grattis gumman :) <33


Grattis Anna gumman <3 ^^,

image226

Pirr i magen

Jahapp, då var den bajsiga rapporten inskickad och det Röd Blåa klädseln/accesoarerna fram plockat. Riktigt jävla taggad nu!

Att få vara med och uppleva denna resa har varit så otroligt häftigt. All stämning som har åstakommit under denna bandy säsong har varit fantastisk :D

Jag kan verkligen säga att du Anders, du har verkligen fått mig att bli helt frälst i bandyn. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle bli så galen i bandy som jag har blivit. Har lovat alla i min omgivning där hemma i Gävle att aldrig bli en bandy nörd. Jag har nu svikit er och istället så har jag blivit ett stort jävla bandy monster som inte kan få nog utav det.

Jag vet att ni folk vill att jag ska bli lite normal och mänsklig, men så här mycket normalare och mänskligare kan jag inte bli. Tyvärr! Men jag hoppas verkligen att ni älskar mig ändå för den jag är idag ;)

Nä, nu kanske man ska ta och stupa i säng. Somna kommer jag nog inte göra om mina fjärilar i magen får bestämma men lite sömn hoppas jag att dom ger med sig på.

Ha det bra nu suckers! I morgon bär den otroligt häftiga resan till Uppsala och räkna inte med att min hals kommer vara pratvänlig och att jag troligtvis kommer vara alkoholiserad! 


Hon som ska på SM-final IGEN!
image225

>.<

Seriöst jag bajsar på Projekt Rapporten snart. Blir ju fan aldirg bra.

Rapporten ska in i morgon och den känns inge bra. Slår vad om när i får tillbaka dom att det är hur mycket som helst jag måste ändra. Våran svenska lärare är hur jävla bajs petig som helst när det gäller arbeten och hur dom skrivs och vad som står.

Jajja, älsklingen ska få läsa min bajs rapport i morgon och säga vad han tycker om det. Kommer fan få sitta hela dagen i morgon och göra om allting nu när man äntligen är "klar" med den.

BAJS FÖR PROJEKT RAPPORTER >.<

Dagens bästa kommentar idag får  drama Lasse  stå för xD

"De va jättebra att ni tog det både framifrån o bakifrån"



Natha, den som är bajs på bajs rapporten >.<
image224

The dream is hunting me ...

... och då skämtar jag inte. I mer än 1 månads tid nu har jag drömt om att jag är gravid och att jag och Anders ska bli föräldrar. Jag har haft ruggigt svårt att sova om nätterna eftersom jag knappt vill sova och drömma dessa drömmar. Jag tycker fan att det är läskigt att drömma en och samma dröm i en månads tid :S

Det är verkligen inte så att jag är gravid, det är jag inte så det kan inte vara därför jag drömmer dessa drömmar. Sandra sa till mig att det kan vara önske tänkande. Visst jag vill ju ha barn och hela faderullan med Anders men inte just nu med tanke på att jag inte har jobb och inkomst. Vi kan inte bara leva på hans lön för då klarar vi det aldrig.
Men en dag ska vi skaffa små bäbbisar ^^


Idag beställde jag och mamma mina studentklänningar på Ellos :) Mycket fint där faktiskt :)

Den första är en ballongklänning och ser ut så här :)
image219

Sen den andra som är en enkel söt klänning :)
image221

5:e raka ;)

image215

Det kan inte vara sant, det kan verkligen inte vara SANT!

EDSBYN VÄNDER HELA MATCHEN TILL EN SEGER!



Efter första halvlek ligger Edsbyn under med 0-3 mot Västerås och hoppet kändes litet. Jag försökte lugna ner mig själv och Anders att Byn tar det här, dom vänder hela matchen som mot Vetlanda. Allt kan hända!

På bussen hem från discoträningen satt jag och lyssnade på radion på telefon men det sändes bara hockey på sportradion så lite bajs ryck man fick då. Sedan kommer det önskade målet. 1-3 utav Jocke Hedqvist och satt på bussen och BAD till Gud om mirakel.

På vägen hem från bussen gör byn ännu ett mål så matchen står 2-3 tack vare Peter Törnberg. Jag rusar hem under de 8 minutrarna som var kvar och tänkte att Mamma och Fritte måste ju kolla matchen på teve bara för att se  Byn förlora så man kunde bli mobbad efteråt. Mycket riktigt så kollade dom på matchen. jag slänger mig i soffan och får se 3-3 målet utav Jocke Hedqvist även denna gång.

Jocke kände sig på gång och gjorde det sista och avgörande målet med bara några minuter kvar utav matchen.


BYN VINNER MED 4-3 :'D



Jag kan lova er att jag satt inte still och höll käften inte. Jag hoppa och jag tjoade och skrek så jag höll på att spy. -jag var hur jävla underbart glad som man blir endast en gång vartannat år minst. Jag vet inte när jag kände denna sist men det var för ungefär 1 år sedan jag träffade min älskling :)

På lördag kan ni räkna med mig i klacken på Studenternas IP i Uppsala och räkna med att jag kommer skrika halsen utav mig. En final mot Sandviken är inte att leka med. Det kommer bli hur jävla tuff och spännande match som helst fast med denna gång få slippa den där jävla kärringen till speaker.

Kan det bli ett 5:e raka SM-Guld?

image216

Rapport

Åh HerreGud! Jag skulle kunna bajsa på den där jävla Projekt Rapporten :/ Jag orkar inte göra den, jag vet inte ens om jag skriver rätt på rätt ställen :/ Krångligt det där :/
Men jag och Angelica ska sitta i skolan i morgon och skriva det där och prata/Diskutera.

Fan i helvetes jävla bajs mycket vad jag vill till Edsbyn i morgon och kolla på bandyn. Det är ju avgörandet nu ju. Vinner byn i morgon så blir det en tripp till Uppsala och Studenternas ;)

Blir det 5:e raka mån tro? Hoppas på det i alla fall :)

Usch vad jag saknar min älskling bajsigt mycket :(
Älskar dig Anders<3

Fan vad jag använder ordet bajs ofta då xD



Hon denna där som vill på bandy i morgon :'(
image214

Klant man är då xD


Ja smart man är då. Skulle skicka min Projektrapport som jag började med i skolan till min mejl. Klant jag då, skriver ett fin meddelande till mig själv (" Hej din lilla jävla fitta! ") men inte så att jag bifogar filen xD Nä du, skulle in och lägga in rapporten på mitt USB minne så att jag kunde skriva den på min data i mitt rum. Jo tjena mitt bena, hade ju som sagt inte bifogat filen i mejlet xD

GUD VAD JÄVLA KUL!

Så då passade ju mitt meddelande som jag skrev till mig själv xD


Fittan xD
"My dream is to fly over the rainbow so high"
image213

!!!!!

KOM IGEN NU BYN!!!

Vad har du gjort!?

Älskling, vad har du gjort med mig igentligen. Jag börjar bli bandy galen xD

Fast det är ju bra det, då har man samma intressen i alla fall :)


Älskar dig Anders Sköld <3
image212

Party

Japp, igår blev det party i Bollnäs. Hamna hos älsklingens kompis Osten innan det blev utgång till Tranan.

Innan kvällen så var vi över hos Magnus och Nina för Magnus fyllde år. Kom dit och blev bjuden på sallad. Mummig sallad var det ^^
Igår var det även 1 år sedan jag kom till Edsbyn för första gången och första gången jag fick träffa svärisarna och Anna :') Fan vad jävla nervös jag var ska jag säga er xD

Idag åker jag hem efter att ha varit här i nästan en vecka. Känns ledsamt som vanligt men ännu mer nu när man har vant sig vid att vara hemma när älsklingen kommer hem från jobbet :') Fatta vad jävla underbart det kommer att kännas då när jag flyttar hit i 7 veckor när jag ska ha min praktik :'D

Å snart kommer Anna hem från spanien. Välkommen hem gumman <3



Flickan som ska flytta till Edsbyn i 7 veckor
image211

RSS 2.0