Natalie! - 29 december

Idag är det min namnsdag idag :D Det står Natalie i almenackan :D

Annandagen var helt otrolig, byn vann mot Bollnäs med 5-2 och det var nervpirrande ska jag säga, sedan blev det Bonden på kvllen och det avr suuuper rooooligt :D

Idag har inte hänt nå mycket alls, vart hos svärföräldrarna, spelat poker, ätit hämt pizza och nu kollar vi på When a man loves a women på kanal 5. Älskling är och spelar poker vet itne när han kommer tillbaka, men han måste det om jag ska komma hem xD

Nu vet jag inte vad jag ska skriva heller, systemet i morgon inför Nyår, det lutar lite åt att festa i Alfta. Blivit bjudna dit!

Ba-Baj!


I´m alive! - 28 december

Vill bara säga att jag lever!

Nu ska jag spela poker med familjen Sköld och Pablo! Han är här :)

Kraaaam!!!

När halmbocken brinner, då är det jul! - 23 december

Japp, nu har Gävles käraste vän gått bort ännu en gång :( Haha men det gillar vi, bocken ska ju fan brinna för traditionens skull :D Vissa håller med mig, trotts att dom INTE vill att bocken ska brinna ner :D

Sen har Anna fått jobb sm spanska lärarare på Celsiusskolan i Edsbyn :D Årskurs 7-9 ska hon ha :D Blev så glad när hon ringde och berättade det :D GRATTIS gumman <3

I alla fall så har jag gjort en massa nytta idag (dagen före julafton för er som missat det ;) ) Fritte och syskonen kom förbi och bytte till ett nytt batteri till min bil, sedan kom dom upp och hjälpte mig med mitt glasskåp och satte upp det :) Tack så mycket för hjälpen!

När dom åkte hem och Elin drog till Valbo och köper julklappar och jag var alldeles själv hemma började jag dammsuga och torka golven :D Har även kollat igenom alla mina inspelade video filmer och lagt dom i lådan :D Så nu är en påse mindre här i lägenheten :D Har nu två lådor kvar men en ska ner i förrådet men Elin har nyckeln med sig hon så jag har inte kunnat ta ner dom.
Jag har även lagt ner pantflaskor i en kasse så nu syns dom inte på diskbänken bakom diskstället haha! Så duktig har jag allt varit idag :D

Ikväll någon gång kommer Jossan som sagt och ska spela Bingolotto haha, uppersittarkväll är ett måste :D
Enda gången man spelar Bingolotto ju haha

Nu ska jag tjata på min sambo att hon kommer hem snart så jag kan laga mat :P Är huuungriiig! Ätit en pepparkaka idag :D

Ni får ha det så bra och en riktigt GOD JUL för i morgon blir det nog inget inlägg! Kommer fira jul hemma hos mamma och älsklingen kommer :) Sen åker vi till Edsbyn i morgon kväll! :)


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR <3

1 dag till julafton
3 dagar till annandagen :D



The first cut is the deepest! - 22 december

Idag ahr vi gjort nytta!

Först följde jag med Elin till frissören, hon har blivit kort hårig med lugg ;) Haha, hon såg ut att slita på sig i stolen hon haha!

Sedan drog vi oss hemåt och vi skulle tvätta. Men det finns idioter somtar andras tvätt tider ;@ Ooooh, jag töl inte tvätt tids tjyvar!
Medans vi sprang fram och tillbaka mellan tvättstugan och vårat hem satte vi upp granen :D Den blev tjuuuusig :D Så nu är den äntligen uppe :)

I morgon kommer syskon och Fritte, Fritte har köpt ett nytt batteri till min bil, snäll som han är, så han ska byta det och sedan hjälpa mig sätta upp mitt vetrinskåp i glas. Vågar jag inte göra själv eller, hallå! Det är ju liksom i glas haha. Sen förstrå jag mig inte på IKEA prylar heller xD

Sedan på kvällen kommer Jossan och vi ska ha en uppersittarkväll och spela Bingolotto xD Myyyys!!!
Sen blir det sova och dagen efter det är det JULAAAFTOOOOOOON :D

Nä, nu sova! Ba-Baj!

2 dagar till julafton
4 dagar till annandagen :D

I said Burr, is cold outside! - 21 december

Jaha så har amn ett dött batteri i bilen och fått soppatorsk för första gången, men allt löste sig efter en massa om och men!

Har varit hos mamma hela dagen idag. Vi bakade knäck, eller mest mamma och syskon medans jag borsta av min bil, sen spelade vi kort och spelade wii :P Efter det lackade vi julklappar :D Men ingen julklapp till mig :/ Men jag har fått mitt redan. Massa grejer till bilen när motorn rasade ihop och nu vetrinskåpet till lägenheten. Så jag är inte bitter, har inte begärt några julklappar heller, önskar mig inge heller. Förutom min mobil som jag vill ha men den kan jag glömma haha!

Sen åkte jag hem och man fick soppatorsk på vägen och batteriet dog :/ Gah, de går inte att ladda upp det heller så det håller några gånger till men icke! Så det får bli ett nytt batteri då haha!

Nu ska jag nog ta mig en julskink macka :D Mamma har gjort en till oss :D Älskar min MAMMA <3

Så nu, upp med röva ur soffa och in i köket. Ba-baj :D

Ps. Så glad att du ringde idag Jenna Ds.

Let it snow Let it snow Let it snoow! - 20 december

Japp, helgen i byn har varit bra :) 2 iskalla dagar i Bollnäs ( -27 ) och myyysiga nätter med min älskling :) ( nu tänker alla läsare snusk! Man kan ha mysigt utan snusk!!! )
Matchen mellan Bollnäs och Villa var till och med tvungen att ställas in för att det var för kallt! Bollnäs har ju ingen inomhus hall vett nu ;)

Annars har det blivit pokerspel och biljettköp till Bonden på kvällen på annandagen :D Guuud vad ska festa då :D Har inte festat riktigt sen i september tror jag.

Har en massa snööö här :D Det snöar hela tiden och det är mycket :D Plogen hinner knappt ploga förns det är massa mycket snö igen :D Fortsätter det så här blir det repris på året 98 :D Då var det ju typ 8 meter snö vallar och man gick i gångar där snödriverna var som gigantiska väggar :D Det var ruuuuuuuligt :D

Nu ska man väl kolla om det finns någon film man kan glåma på! Det blev Sex and the city the movie :D

Ba-baaaj!

4 dagar till julafton
6 dagar till annandags derbyt, Edsbyn-Bollnäs :D

Livet! - 17 december

Idag har jag och MIN älskling varit tillsammans i 2 år och 10 månader <3
(Onödig fakta, jag vet)

Har varit lugn dag idag, middag hos Elins föräldrar och sedan var jag en stund hemma hos mamma. Lämnade bilen där eftersom ja åker till byn i helgen. Man får ju inte stå hur länge som helst på våra besöksparkeringen, suck!

Sen tog jag bussen hem och nu har jag duschat, rakat benen och packat lite! Nu kollar jag och Elin på Livet med Jonas Gardell :D Riktigt bra film föreställning :D

Nä nu mysa, vi ses i byn! Ba-Baj <3



Just like a tattoo! - 16 december

Den 20 januari 2010 kommer jag Nathalie Lundin att tatuera mig :)

Kommer bara vara en lite grej, kommer stå "Dance" på min handled i någon fin stil :) Och för er som missat de så dansar ju jag och jag älskar att göra det, det är min favorityssla.

Jossan tatuerade sig idag och nu tänkte jag då fan att jag skulle göra denna tatuering (Johnny Cash tatueringen kommer sen när jag sparat ihop resterande utav pengarna som fattas) så jag bokade tid :)

Ikväll blir de luuugnt! Ska gluttateve nu tänkte jag.

 Ba-Baj <3


Hej mitt vinterland! - 15 december

Guuud vad mycket snööö :D

Vart på stan med Elin, Jossan och Björn idag. Sedan tog jag bussen till Stigslund och kollade på min kära lillasysters julspel som dom hade, Den morderna tomten tror jag den hette. Duktig var hon och sedan blev det fika :)

Jag har hållit på och halka hela jävla dagen idag, sen blev det ju inte bättre av att åka buss som jag hatar att göra när det är glas halt på vägarna heller!

Nä, nu har jag skrattat så att tårarna har flödat x'D En god vän till mig var med åp Gävledala när hon cyklade vid Bocken och då cykla hon omkull samtidigt som en annan promenixare ramlade haha, oh Gud min skapare vad jag skratta. Skrattar fortfarande hahahaha!!!!!!

I morgon blir det IKEA med mamma och sedan klockan 13.00 ska jag och Elin med Jossan när hon ska tatuera sig :D

Nu ska jag fläta hela håret och skita! Ba - baj!



Slakta Lucia! - 13 december

Haha världens bästa filmtittel på en kort film vi fick se på Lucia moive night igår haha!
Men Glad Lucia på er i alla fall :D

Det började med att vi åkte och hämtade upp Anna på stan igår när hon anlände, fick krama en massa med Jessica också ^^

Se åkte jag, Elin och Anna och handlade till enchiladasen vi skulle laga till middag. Sen blev det ju en massa gotta handla till bio natten xD

Vi åkte hem, jag färgade Elins hår :) Sedan blev det middagslagning till några glas bedårande vitt vin :) Det var ju jag som lagade maten och jag blev jäkligt stolt över mig själv för det blev suuuper gott :)

Sedan var det dags för att dra till bussen och träffa gänget :D
Bion började med filmen Up in the sky tror jag den hette, George Clooney var med i den filmen. Sen fick vi se komedin Old dogs med Robin Williams och John Travolta, den var fan lätt värd och seee!!!! Den tredje och sista filmen vi fick se var Snabba Cash :D Jag blev ju såklart överlycklig eftersom jag ville se den :D MEn till min besvikelse var den inte så jätte bra, men så här dagen efter så har man funderat och den var verkligen se värd :D Men jag tyckte det var lite fööör brutal film för min smak. Mycket misshandel och pang pang och ratatatatatata!!

Men annars är jag suuuuper nöjd med bio natten, jag fick ju Ahlgrens bilar i utlottningsgrejen ;) Utan att ha blivit utlottad :D De ni ;)
Vi kom väl hem 07.15 på morgonen och då kikade vi lite på Lucia på 1:an xD Haha så vi la oss väl vid 08.00 skulle jag troo haha, skapligt trött var man. Var ju nästan uppe i 24 timmar :P

Idag har vi inte gjort nå mycket alls, bara varit allmänt dödströtta. Skjutsade Anna till tåget och tog farväl, men förhoppningsvis ses vi på fredag igen :D Kom ju på att jag nog inte kommer ha råd att ta mig upp, men det löser nog sig hoppas jag :)

Nu ska jag fortsätta naffsa på min chokladtomte som jag inte åt igår på bion och fortsätta kolla på The Holliday på 3:an :) Sen, GODNATT!


                                      Saknar Anders varma kramar :'(


Bienvenido! - 11 december

Om någon timme kommer våra de några gofisar till tjejer hem till mig och Elin och ska äta Tacos :D
Det är ju Idol Final kväll i kväll, eller med andra ord, FREEEEDAAAAGSMYYYYS <3


Idag har vi slängt ner lite lådor till Förrådet, ÄNTLIGEN! Och sen har vi varit på Arbetsförmedlingen och åkt hem. Har gjort en liten storstädning med ^^ Dammsugit och torkat golven :D Riktigt duktiga har vi varit idag känns det som :D

Nu är det lite bloggtid till ljudet utav Barbados, fan vad dom är fortfarande bra :D

Ha det bra era gofisar där ute!
To the king! What king!? FUUUCKING!!!!!


Du kan sms:a eller ringa! - 10 december

Självaste Nobelldagen idag och jag är lite dyster!

Saknar byn och alla de som jag älskar som bor där! Gaaaaah!!!!!

Men jag ska inte klaga, jag har det bra i alla fall jämfört med alla som kanske inte alls har det lika bra! Så jag tycker nästan alla vi som har det bra kan slänga iväg en lite tanke till dom som har det jobbigt och inte lika de lika bra!

Jag vet att jag är jättedålig på att uppdatra numera, men de händer ju inget, och itne har dom ringt från Vikariejouren på hela veckan heller :/

I morgon blir det Idol mys hemma hos mig och Elin :D Vi ska bjuda på Tacos för våra vänner och sen mysa till Idol :D

På lördag kommer Anna med, så underbart, saknar ju jäntan otroligt mycket :D Då blir det Lucia movienight ;) LÄÄÄÄNGTAAAA!!!!

Nä, poppa popcorn kanske! Blev sugen :D

Oh, det händer saker i grannskapet! En Bambulans kom till grann huset!

Aloha! - 7 december

Gud vad har hänt på sistonde, inte ett jävla skiiit!

Just nu så sitter vi i soffan och glåmar på Runaway bride! Inte så glamoröst kanske!

I morgon ska jag lämna bilen hemma i Åbyggeby vid halv 6 för att Björn ska komma och kolla min bil, läcker vatten eller någonting. Det är något som läcker i alla fall som han ska titta på. Sen halv 7 ska jag vara nere på stan och vid resturangen Los Sombreros där det kommer bli avslutningsmiddag med Disco gruppen :D Lööövley!!!

Elin har försökt sig på att fixa mitt elendiiigaaa MSN som inte vill, kan eller funkar att installera, men hon gjorde ett försök stackarn xD

Nu blir det kolla klart slutet, sedan sängen i guess!
Godnatt <3



                            Saknar min älskling fruktansvärt mycket <3


But if I let you go, I will never know! - 4 december

Gud vad jag är less på allt som heter lådor, tapeter och kläder!

Myser framför Idol nu och kikar på Westlife när dom uppträder på Idol. Jag tror känslorna för Westlife börjar komma fram igen ;) Har sett dom i Globen 2 gånger och det var en upplevelse, vill se dom igen :D
Trodde inte pojkband existera längre haha!

Jag hoppas på Tove och Erik i finalen, och hoppas på att Tove vinner skiten :D

Nu mera myyyyyys med Idol och ljus :)


Skandal!!!!!! Tove åkte ut! DEt skulle fan varit Calle som åkte, nu är jag suuur!
Godnatt!

Miss Bomhus! - 2 december

ÄNTLIGEN HAR VI FLYYYYYTTAAAAT!!!!!

Nu har jag blivit Bomhus bo och det känns sköt :D Inte för att bli Bomhus bo utan att äntligen fått möjligheten att flytta hemifrån :D Trodde jag skulle bo hemma tills jag var 40 eller något xD

Men nu är jag hemifrån och Jesus vad konstigt det kommer bli när vi vaknar i morgon :D
Nu sitter vi i soffan och kollar på So you think you can dance och dricker ett glas vin :)

En massa jävla strul var det innan men nu har allt ordnat sig som tur är och nu vet ni att vi har flyttat in äntligen :D

Ha det bra mina änglar! Godnatt <3

RSS 2.0