I´m gonna drive!

JAG HAR KÖRKOOOOOORT!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D



I live my usless life just as normal! - 15 juni

Omg! 1 vecka kvar till peace and love festivalen :D Så taggad, men vi skulle behöva låna en bil :/

Har inte hänt så mycket, i lördags var jag och Elin på Drottninggatan och fikade i fika tävlingen mot Kalmar och Gävle vann ju så klart ;) Där fick man träffa Patrik Isacsson som stod för underhållningen och hans fru Sofia som springer runt till folk och delar ut pengar i postkodslotteriet eller vad det heter var sån där prat tant under dagen :P
Sedan på kvällen begav sig jag och Lina hem till Elin och drack några öl och umgicks.

Söndag, döööööö dag!!! Depp dag med andra ord! Regn, regn, regn och åter regn!

Idag måndag! Jobbat, 09.00-17.30 Kachiiiing!!!

Puss och kram, ses på stan!


 
Jag och Patrik Isacsson i lördags :)



  
Jag och sofia :D

För jag har tagit Studenten, fy fan vad jag är bra! (för 1 år sen) - 12 juni

Grattis alla student tagare idag :D

Var och kollade på Polhems utspringning eftersom Ronja tog studenten idag :D Hon kom ju på min förra året så då ska jag inte vara sämre :D Riktigt trevligt och hon såg så lycklig ut, så härligt att se :)

Sedan så blev man bjuden hem till Ronja för lite uppvaktning och riktigt god tårta, mums I love it :)

Igår var man på bio med Jossan och Elin, kollade på Baksmällan. En riktigt bra film xD Sen efter det mötte Lina upp oss och vi drog till Berggrensak gården (det vanliga stället) och firade lite över Linas sommar lov höhöhö xD Har inte hänt så mycket annat mer än det.

Nu ska jag sova, riktigt trött vill jag lova!
Godnatt Sverige!

Puss och kram, ses på stan!

Jag för 1 år sedan ( i morgon ) på min underbara Studentdag :'D
Minns den som igår <3


Shake your bacon! - 9 juni

Idag har det hänt nada, förutom att jag har jobbat och fått skattepengarna idag :D YAY!

Satt lite på Driver idag men var alldeles för trött för att engegera mig i dom där testerna :/ I morgon ska jag jobba 07.30-16.00, huga! Hoppas dagen går fortare i morgon, för idag gick den seeeegt!

Idag fick Lillasyster Johanna sommarlov och kommer nu att börja i 5:e klass till hösten :) I morgon får Jeanette sommarlov och hon börjar då i 4:an till hösten :) Tiden går sååå fort, tyckte Johanna började i 4:an alldeles nyss. Var tar tiden vägen!?

Nu funderar jag på att däcka i säng! Så jag säger bara, Godnatt Sverige!

Puss och kram, ses på stan!


Nä, inte alls trött!

Go Jossan, it´s your birthday! - 8 juni

GRATTIS JOSSAN PÅ 18 ÅRS DAGEN <3

Idag fyllde våran gode vän Jossan hela 18 vuxna år! Och det firades med att jag och Elin kom till henne vid 09.00 ungefär och klampar in och blåser högt i tutor som väcklar ut sig och gormar JAG MÅ HON LEVA bärandes på en tårta med ljus i. Hon blev då överraskad ska ja säga haha, hon bah: Kommer ni nu!? Oj oj oj vad roligt :P

Sedan när hon kommit upp ur sängen och duschat blev det tårtfrukost och champange :) Haha var så klockrent när Elin skulle skjuta iväg korken till flaskan haha, filmade det hela och jag as garvar varje gång jag kollar på filmen xD
Senare kom Kim ifrån Borlänge och sen Hille :) Vid 12 drog vi ner till Boulogner (?) skogen och kollade på Studenternas årliga brännboll. Oj oj oj vilka minnen det väckte, man satt ju för fan där själv och härja för 1 år sedan och nu kände man sig gammal xD

Sen efter det drog vi hem till Jossan igen och vi käkade och väntade på att hennes mamma med man och syskon skulle komma på lite kalas :) Efter det drog vi ner på stan igen och tog oss ett glas vin på Berggrenska gården :D Riktigt mysigt :) Sen skulle Hilles mamma hämta Hille på stan och då skjutsade dom hem mig med :D Riktigt snällt för jag ahde så jäääävla ont i knäna så jag kunde sätta mig och grina nästan! Huga!

Men nu är jag hemma i lillstugan igen och gjort en liten uppdatering så man slipper tjat om att man inte uppdaterar, nämner inga namn! ;)
Så nu säger jag bara, Godnatt Sverige! Ska upp och jobba i morgon, 08.00-16.00

Puss och kram, ses på stan!

Grattis Jossefine Myrberg på 18 års dagen <3

I love Europe! - 7 juni

Tjooo!

Ja fotbollen gick som den gick! 1-0 till Danmark :/ Varför kunde dom bara inte låta Zlatan ha tagit straffen istället för Källström? Jaja men nya tag på onsdag då det möter Malta.

Efter fotbollen blev det Monopol spel, suck haha xD Blev bankrutt först och de var skönt att slippa spela xD Det är tråkigt innan men när man börjar komma igång så är det rätt så roligt men jag blev trött mot slutet så det var bara skönt att ha förlorat xD

Idag ska man ju rösta till EU valet, men det har ju jag redan gjort så jag slipper bekymra mig över det xD
SItter i Lillbo nu och gör typ ingenting, slapp dag idag skönt det. Men när jag kommer till Gävle blir det inte hem till bygden då blir det Brynäs som gäller. Övernattning hos Elin (Igen) för i morgon fyller Jossan 18 så då blir det upp tidigt och åka dit och fira henne med lite överraskningar ;)

Till 11.00 ska vi ner till Boulognern för att kolla på studenterna som spelar brännboll i den årliga student brännbollen :) Uppleva lite gamla minnen sådär :O

Sedan blir det firande hemma hos Jossan med Tårta och mat och sedan blir det Berggrenskagården eller Tant Grön och ta ett glas öl eller något, vilket ställe det blir beror på vad vädret tillåter :)

Nu vill min älskling ha datorn och jag har ändå inget mer att säga :P

Puss och kram, ses på stan!



Jag vill leva jag vill dö i Norden! - 6 juni

Vill börja med och skriva trevlig Nationaldag! Sedan firar Edsbyns IF 100 år idag :)

Sitter och snyltar på Tomas och Lindas dator (igen), sorry Tomas och Linda ;)
Är här nu då som sagt och familjen äter middag så jag passar på och skriva några rader ;) Ikväll blire fotboll här ;) Sverige - Danmark, Lycka till Sverige!

Har laddat upp mig med min SVERIGE bikini som jag köpte förra sommaren på Stadium och mitt gula linne från Gina :P Sen har jag mina Disco SM byxor så lite Sverige klädd är man ju ;) Sändningen börjar 19.00 och matchen börjar 20.00 och då blir dricka öl ;) Aah nu är det sommar!

Ni får fira nationaldagen lugnt ikväll nu då :O För det ska jag göra, bara massa myyys :D
Glad Nationaldag på er alla!

Puss och kram, ses på stan!


Glad Nationaldag <3


All I have is you! - 5 juni

Grattis mormor som fyller 63 år idag :D Älskar dig <3

I natt sov jag över hos Elin :D Hon och hennes mor skulle ändå till Bollnäs i morse och så henka jag på dit för att sedan ta bussen till byn och överraska älsklingen :D

Sedan har vi varit i Lillbo hos svärisarna och dit kom även Evis, Micke och Zacco för att käka tacos :D Mycket gott :) Senare kom Lennart också.

Har sedan inte hänt så mycket idag men det har avrit en mycket trevlig dag i goda vänners lag ;)

Ska nog sova snart så jag tackar för mig!
Godnatt Sverige!

Puss och kram, ses på stan!


Why does it rain !? - 4 juni

Jävla pissdag hela dagen nästan!

Jag och Elin vakna utav hällande regn i morse, går till bussen i det och jag känner mig febrig och alldeles svettig IGEN! Käkade frukost på Mc Donalds, upp på KFG och hade möte med våran nya jobb coach, sedan Party queen, Körskolan, stan och teoriprov!

Under hela den tiden har det spöö regn hela jävla tiden non stop! Gah och provet gick ju åt helvete de med förstås trots att det kändes skit bra när jag satt där. Åh jag blir så less, jag tog det lugnt, var inge nervös och allt kändes bra och data skärmen visar ICKE GODKÄND i stora röda bokstäver, jag blir så jävla less! VARFÖR!!??
Går ju så jävla bra på körskolan men inte på det riktiga provet! Och den 29/6 går uppkörningen ut så om jag inte klarat provet tills dess så måste jag göra om den med. Vad vill mitt liv mig? Så jag svara JA på din fråga Anna , jag tror på Karma!

Nä ska packa lite nu ja för i morgon åker jag till Edsbyn, och näsan snorar som fan. Rinner som värsta vattenfallet typ xD

Puss och kram, ses på stan!

Sjuk och osminkad xD

So sick! - 3 juni

Idag har jag jobbat som sagt, 10.00-16.00 för er som missat det :O Jag är sjuk med förkylning men ännu sjukare nu :S Sista timmen på jobbet höll jag på att dör, huvudet kändes tungt, alldeles yr och visste inte om jag mådde illa eller inte. Ont i kroppen och ögonlocken kändes tunga!

När jag slutat och kom ner på stan träffade jag på Elin och Jossan för jag och Elin skulle förtidsrösta till EU valet joll grejset! ( Jossan får ju inte rösta för hon är inte 18, hon fyller 18 dagen efter valet ;) SURT för na xD ) Det fick bli som det blev för jag är inte ett dugg intresserad utav sånt där och har ingen kolla alls heller, men jag röstade i alla fall och det kan ingen klaga på att jag inte har gjort det nu!

Fick en alvedon utav Jossan i alla fall ocg vette fan vad det var i de pillret för konstig blev jag xD Lite lullig sådär liksom xD Men jag mådde bättre och det är väl det som är huvudsaken :P Vi gick i alla fall och åt mat på Gallerian nian efter röstningen och sedan fika vi. Jag och ELin bestämde hux flux att hon skulle sova hos mig i stugan :D Så nu sitter vi i stugan och lyssnar på music :D

Det var min dag idag, snorig och dann, men så äre ibland. ( Haha märkte ni, det rimma xD )
Godnatt Sverige!

Puss och kram, ses på stan!

Helan och Halvan, det är vi det ;)
Lika dumma båda två xD

Män som hatar kvinnor! 2 juni

Åh vilken bra film det är, såg den nu ikväll med Elin på bio men GAH så arg jag blir >.< Var ju riktigt hemskt ibland, var ju så man mådde illa och bara ville hoppa upp ur stolen och skrika!

I alla fall, idag har jag jobbat på förkolan jag var på i torsdags och fredags förra veckan :D Jobbade 08.30 - 16.30. Blir jobba i morgon med, 10.00 - 16.00, skönt med sovmorgon ;)

Idag fick min älskling reda på att han ska få komma och jobba på SP igen :'D Fast i en månad och sedan får vi se om han får stanna, men jag är ändå så jätte glad för hans skull att han får jobba igen för det är knapert att leva i eget boende som arbetslös, tyckt synd om han :( Men nu är jag glad och jag hoppas han är glad :)

Nä, godnatt Sverige!

Puss och kram, ses på stan!

Happy for my babie <3

Let´s have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick! 1 juni

Jaha, blogga igen då :P

Lördags kvällen spenderades i Alfta med Evis, Anki och Anki :P Kubbspel, alkoholiga drycker och Maxim! Trevlig kväll med brudarna :)

Igår söndag hände det inte så mycket, var i Lillbo!

Idag måndag, skinande sol och pluggning på körskolan. Staden och införskaffa mig en webbcam och sedan hem! Lina kom över och vi kika på film, gick ner till ån och kikade och kollade på kvällens sista avsnitt utav Färjan. Nu ligger jag helt solo och saknar Anders :( 

Läs in Annas blogg för tusan! www.midbla.blogg.se Känns så himla bra att hon har det bra i Barcelona och verkligen trivs där men jag saknar henne så mycket :'(

Nu ska jag nog sova! Godnatt Sverige!


Puss och kram, ses på stan!


Älskar Lady GaGa <3

RSS 2.0