Bada

Grillnatta i måndags var skit kul :P
Tack Evis och Suss för en trevlig kväll, och förlåt att jag fick er att gråta av skratt och att jag nästan fick er att kissa på er  utav min fina gitarrshow xD
Älskar er tjejer <3


kolla in biderna:
http://nalu89.bilddagboken.se/p/show.html?id=244710109&directlink=1

Idag har jag varit ledig och badat för första gången ( om man bortser badning i pool ). Drog med oss Patrik till Frostkilen och det var hur varmt som helst i vattnet :D
Sen åkte vi hem och Patrik kom och vi grillade lite :D Mysigt mysigt!

I morgon ska jag jobba, 07.30-14.30. Trökigt att gå upp tidigt men det känns skönt att få sluta tidigt. Tycker att dagen går så fort när man jobbar morgon passen :D

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite granna, känner av lite skallebank :/

Puss och kram, ses på stan!

Grillmästarna
Älsklingen och Patrik :D

TREVLIG HELG!

Jadu, det är måndag! Så låt mig berätta om min helg!

Fredag:

Det började med att jag jobbade, 07.30-14.30, och det gick bra. När jag jobbat klart drog jag hemoch gjorde mig i ordning i den 40+ värmen och drog iväg till Alfta och Evis. Vi och Anki skulle åka till Suss, som är hos sina föräldrar nu på semestern, och grilla lite och mysa innan vi drog till Långnäs i Bollnäs för att se BJÖRN ROSENSTRÖM :D
Vi gick hem till Evis först för att hämta lite grejer och så, sedan tog vi taxi till Långnäs.

När vi kom dit stod vi utanför och språka och jag var lite jävlig mot en kille xD Men han var "full" fjortis som spelade full. Så då är de väl klart att det är roligt att jävlas med dom ;)
Evis och Suss stack in tidigare för att kissa medans jag och Anki satt utanför för att dricka upp det vin hade med oss. Tänkte göra ett lätt jobb för vakterna så att dom slapp anstränga sig för oss med att leta vin i väskan ;)
Medans vi satt och drack där kom det 2 killar och frågade om dom fick sätta sig med oss så vi språka lite med dom xD OMG vilka töntar! X'D

Väl inne så köpte jag ett fint Björn Rosenström linne ;) och sedan gick vi vidare och köpte oss en cider innan Björta.
Sen hörde vi tonerna ifrån "Jag har blivit lurad" så vi gick för att ställa oss och glutta på Björn :P
Jag sjöng och skråla till tusen, stackars Anki måste ha blivit rädd xD

Sen tog vi taxin hem och jag fick sova hos Anki. Fick sova hos Evis med men jag ville inte göra så mycket besvär eftersom hon skulle upp tidigt och åka på bröllop så jag ville inte vara i vägen för henne! 


Lördag:

Vakna upp vid 12.00 och tog 13.00 bussen hem för att sedan jobba 15.00-21.45. 
Efter det svettiga jobbet så cyklade jag fort hem och duschade en KALL, och då menar jag en KALL dusch. Sen gjorde jag mig i ordning för att dra på fest hos B där Anders var.

Sen bar det iväg på Persmässan och träffade folk :) Och äntligen så fick jag träffa Anders kusin Sara :) Har ju bara pratat med henne via bilddagboken och så det var ju kul :)

Senare träffade vi på Sara som har Johannes med Micke :) Hon berätta att hon var där med hennes syrra och några till som hade försvunnit och om hennes syster var där så kunde jag lätt lista ut att Sandra från Åbyggeby och vars mamma klipper mig var där. Och mycket riktigt så kommer hon fram springandes och det var super kul och träffa henne eftersom våra familjer är polers ;)

Mot slutet hamna man på Bonden, men det var asigt varmt så jag höll på att svimma :/  Och vid 2 så drog vi hem. I alla fall jag var tvungen eftersom jag skulle jobba 15.00-21.45 igen.

 
Det var min lovely helg, känns kul nu när Anders kompisar börjar prata lite mer med mig än och bara säga hej :)

Nu ska vi se hur det blir mot kvällen, det blir nog Grillnatta i Bollnäs :)

Puss och kram, ses på stan!




Grattis Evis!

IDAG FYLLER MIN EVIS GUMMA ÅR :D:D:D

Jag och Anders var över till Alfta och gratta henne :)
Var där en stund och det vartrevligt. Fick i miglite kuckelemuck medicin utav Evis som hon köpt på en hälsokost butik eftersom jag är sjuk igen :( Snorig och dann.
Det  fungera faktiskt, men man ska nog dricka det där flera gånger om det verkligen ska hjälpa :P

Sen när vi kom hem så var crusingen i full rulle i Edsbyn. Körde runt i byn och crusa vi åh lite grann innan vi ställde oss på Konsums parkering och kikade lite. Sen åkte vi hem och jag gjorde migi ordning en kopp te och myser framför teven. Ska lägga mig tidigt i morgon eftersom jag jobbar och sen blir det antingen Björn Rosenström i Bollnäs eller så blir det Persmässan :D
För mig blir det inge riktigt partajande eftersom jag jobbar både lördag och söndag, 15.00-21.45 båda dagarna. Så fredag och lördag blir lugna, men tro inte attt ja ska vara nykter för det eller. Skillnad om man hade jobbat morgon, då hade man varit nykter. Kanske någon öl skulle ha slunkit ner men inte så att man ska bli lite berused eller.
Nä,så jag är glad över att jobba kväll i helgen så man kan få ha det lite roligt :)

Funderar om man ska ner till Öje och kolla på när Jerry Lee Lewis dotter spelar där :) Jag tror att hon är det, folk har sagt det i alla fall xD

Puss och kram, ses på stan!

Ps.I morgon får jag lön ;) Min alldeles egna ihop tjänade lön <3 ;) Ds.


GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN :D
<3


"After rain comes the sun!"

Igår åskade det och blixtra, och som om det inte vore nog så regna det ordentligt. Jag sitter hemma själv för Anders drog och spelade innebandy, och tror du inte det där jävla vädret kommer :S Jag drog ur allting, satt i soffanoch fick nästan en nervöst sammanbrott.
Jag satt och skaka gosse så jag vet inte hur jag skulle bete mig mig, ja det var obeskrivligt.

Ja nu kanske ni tycker att jag är jävligt löjlig men jag tycker det är obehagligt att vara själv när det åskar och blixtrar som det gjorde då.Jag blir lite lugnare om man inte är själv och har någon i närheten utav en, då kan det gå att bli någolunda lugn.

Jajja, nog om det. Idag skiner ju solen för fan :P Happy happy, men den glädjen håller inte så länge för jag ska jobba 15.00-21.45. Jajja, får väl leva med det då :/ Få hoppas på fin väder på torsdag när man är ledig och när EVIS gumman fyller år :D Sen är det crusing här i byn med bil utställning i parken :P
Det är gasnka mycket "festligheter" som är den här veckan nu när det är Persmässan i helgen :P Jobbar då ja, kväll. Så jag får skynda mig hem och fixa mig och så innan jag sticker och kollar på Östen med Resten ;)
Kanske åker på Björn Rosenström i Bollnäs på fredag eller så blir det Persmässan då med, vet inte riktigt hur det blir. The Poodles spelar då på mässan.

Måste bara tillägga att jag saknar dig Anna men jag vet att ni har det bra nu så jag gläds bara över det nu :'D


Puss och kram, ses på stan!


Rockweekend 2008, Kilafors!

FY FAN VAD JÄVLA KUL DET VAR!!!!!!!

Rockweekend i Kilafors med Evis och Suss i lördags. Kunde det bli mycket bättre!? NEJ!!!
Fan vad jävla apigt kul jag hade det, träffa mycket trevligt folk, drack öl för 25 kronor, banden var bra (men hade gärna varit där i fredags då Mustasch, Europe och Helloween spelade)
Men största höjdpunkten från kvällen var Alice Cooper som vi såg :P

Vi bodde på hotell i Bollnäs och hade det väldigt trevligt med lite förfest innan vi drog till Kilafors :P Trevligt värre!

Gummor, fan vad trevligt vi hade trots hemlängtan och skit väder ;) Jag säger bara, bajjamaja var vår räddning ;)
Att få tillbringa kvällen med er, väger mer än allt guld i världen! Jag tycker verkligen om er och det var länge sen jag skratta så mycket som jag gjorde. Fan vad roligt jag hade det! Jag hoppas att vi kan göra om det nästa år tjejer och hoppas vi hittar på något riktigt roligt snart igen!
Love you tjejer<3



Idag börja jag jobba igen efter en Under veckan hade dom bestämt att ha surströmming till lunch idag. För första gången i mitt 19 åriga liv åt jag surströmming, fast inte någon stor bit. Kan ju säga att det smaka bättre än vad det luktar!
Första och sista gången jag åt surströmming ska jag säga er >.<



Bilder från Rockweekend finns det på bilddagboken:
http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1216418401&id=240966400



Rockweekend 2008, Kilafors



Sommarens mest underbaraste upplevelse hittills

Kägelholmen

Japps, idag drog jag och Anders med Tomas, Ester och Greta till Kägelholmen och fikade :) Riktigt mysigt avr det i skön vädret :D

Var där ett tag och sedan drig man till Lillbo och hälsade på Anders mamma :) Åkte dit och lånade tvättmaskinen eftersom tvättmaskinen här inte funkar :S Den går inte igång!

Det märks jättetydligt att Anders mamma saknar Anna :( Stackarn, hon kramade om mig hårt och länge och hon började gråta. Hon talade om att det var tur att hon hade mig hemma och det är väl klart att jag finns där för henne nu som så många andra.

Anna, nu behöver du verkligen inte vara orolig! Jag tar hand om din mamma nu, och din pappa så klart!
Jag älskar familjen Sköld så det är klart jag vill ta hand om dom och finnas där för dom om dom skulle behöva  det.
Älskar er Sköldisar :) <3


Anders, du betyder verkligen allt för mig älskling! Vill inte förlora dig, du betyder så mycket för mig. Skulle jag förlora dig skulle jag sluta andas. Att få känna din kram och att veta att du tycker om mig gör det bara lättare att leva. Jag hoppas att du vill stanna vid min sida så länge som möjligt för jag älskar dig så himla mycket.
Anders Sköld <3 Nathalie Lundin
070217

Trevligt!

ÄNTLIGEN, fick ta mig fan jag ha roligt istället för att bara sitta själv och häcka i lägenheten alldeles ensam!

När jag kom hem från jobbet så duschade jag och gjorde mig i ordning för att åka till Alfta, hem till Micke och Evis :D
När jag kom dit så beställde vi pizza och Micke åkte och hämtade dom medans jagoch Evis var ut med Zakko så han fick göra av sig lite ;) Sen käkade vi pizza och sedan drog iväg till Anki, en arbetskompis till Evis som bara bor på andra sidan utav gården :P

Sedan drog vi tillbaka till Evis och så fick ja hjälpa Evis och Micke med lite grejer på datorn som att, hitta en låt som dom ville ha och sedan bränna ut en skiva som dom ville ha ut.

Eftersom Anders själv var ute och festa så fick jag sova kvar om jag ville och jag besluta mig för att göra det. Dels för att det var sån dimma ute och lite läskigt mitt i natten och dels för att jag inte ville åka ifrån det trevliga sällskapet och sova alldeles själv hemma. Jag fick Zakko som sällskap hela natten i soffan :P

Fick världens gulligaste sms utav Anders den natten. Han skrev att han saknade mig och att han inte ville ligga ensam i sängen utan mig ^^ Sen fick jag ett sms därefter om att han skulle cykla till Alfta och hämta mig xD Haha jag älskar min älskling, han är så gullig ^^

Sen idag drog jag hem för att jobba, 15.00-21.45noch nu sitter jag här :P

Vill bara säga det att tack för en hemskt trevlig kväll Evis och ett stort tack till dig och Micke för att jag fick sova över i natt, ni är så himla snälla och gulliga. Puss och kram på er två! <3

Kolla in bilddagboken på min mysdag i Alfta ^^:

http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1215813601&id=237466542

http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1215900001&id=237478129

Jag fick sova med Zakko :P
Fick även två pussar utav honom i natt ;)

Festa!

Fan vad min kille har fått dille på att festa hela tiden nu bara för att han semester.
Visst fine för honom, lite trökigt för mig som sitter hemma själv om kvällarna, visserligen jobabr jag ju men dom dagar jag är ledig så är det lite trökigt. Men men, är han lycklig så är jag lycklig. Vill ju inte direkt förbjuda han till att festa, desto mer roligt kan jag ha senare med och festa mycket  ;)

Idag var jag och Evis en sväng till Gävle och shoppade lite i 7 timmar :P Fast vi var ju och käkade emellan och fikade såklart ;)

Tycker om dig gumman, hoppas du vet det <3

Nä ska väl sova nu, ska jobba i morgon, 07.30-16.45 :/ Men sen blir det hem och fixa sig och sedan troligtvis dra till Evis och fira att hon fått semster :D
Nu ska jag bara dricka upp mitt glas vin och sedan knalla i säng :P

Puss och kram, ses på stan!

P.s
Min kukalikukilainen telefon har dampat rejält nu, helt död. Kan inte få igång den, så svärfar  Ola har avrit hit med hasn gamla Nokia telefon som ja får ha under tiden jag ska lämna in min Ericsson och få en lånetelefon från Elektra :P Fattar typ nada utan Nokian för tillfället men börjar bli lite van med att skicka sms nu i alla fall. D.s

Min kukalikukilainen telefon!

Soffpotatis

Ja här kommer inlägget som jag typ lovade, haha!

Det har inte hänt ett skit idag. Eftersom Anders kom hem halv 9 i morse så har han sovit den mesta tiden idag medans jag bara har suttit i soffan och frysit. Känner mig osm en jävla soffpotatis idag.
Men det kan vara skönt det med eftersomdet brukar jag inte göra så ofta. Men jag kände att jag ville verkligen hitta på någonting men hade ändå inte orken till det. Sen orkade inte Anders göra någonting heller så då orkade inte jag anstränga mig för att hitta på någonting.

Men men, i morgon blir det andra bullar. Då far jag och Evis till Gävle och ska mysa :) Det blir 07.50 bussen till bollnäs och sedan 08.50 tåget till Gävle :) Sen kommer vi hem på obestämd tid, jag menar, det märks ju hur länge vi orkar mysa i storstaden. Men jag kommer känna mig hemma, men stackars Evis då. Hehe, jag kommer att ta hand om dig gumman :p

Nä så i kväller blir det i säng tidigt om man ska ställa klockan påhalv 7-7 någon gång :p

Puss och kram, ses på stan!

Evis gumman och jag ska till Gävle :P

Meningslös blogg?

Jadu, kändeatt jag MÅSTE skriva någon blogg även fast den kommer bli meningslös.

Första riktiga dagen man kliver upp i tid, alltså runt halv 9. Gubben kom hem halv 9 i morse efter att ha festat hela natten så han är väl lite sliten nu fast han var pigg när han kom hem. Men nu verkar han sova i sängen i alla fall xD Skulle väcka honom runt 12 :P

Idag verkar det bli fint väder som tur är, fast det blåser och det är så jävla trökigt :( Vill ju ha riktigt varmt väder så man kan ligga ute i bikini och sola ;)

Gud vad jag verkligen känner för att komma bort ett tag nu :/ Vill åka långt bort med någon underbar vän och bara njuta utav livet till fullo för en liten stund. Inte tänka på någonting som man bör göra hemma utan åka iväg bara ta det lugnt liksom.
Nä det skulle vara skönt!

Sen vill jag bara säga Grattis till Lina som fyller 17 idag :D Grattis Pyret :D

Får se om det blir någe emr bloggande senare idag, men sak försöka till det i alla fall.

Puss och kram, ses på stan!


Grattis Lina :D

Sista kramen!

Nu om ett par timmar så flyttar Anna, Adina och Johanna till Spanien!

För cirka 3 timmar fick jag krama Anna en sista gång. Att få känna din doft och din varma kram kommer man inte få känna av på en ganska lång tid. Jag kände verkligen hur tårarna började fyllas imina ögon. Jag kommer troligtvis att gråta mig till sömns till Håkan Hellström och hans låt För en lång lång tid :'( 

Nu kommer vi troligtvis inte träffas förns i september om man har tur men annars träffas vi till jul :)

Så jag söger det här som ialla andra blogginjägg de senaste gpngerna, JAG KOMMER SAKNA DIG GUMMAN :'( Men ändå är ja ju så jävla glad för din skull, det ska du veta gumman. Jag och Evis kommer finnas här hemma i Edsbyn för dig och våra tankar kommer riktas till dig i första hand. Ha det bra och hälsa spanjorerna från mig :)
Älskar dig gumman <3

Kommer tänka på dig gumman <3


<3


Kommer sakna dig!


<3


Vi kommer ägna våra tankar till dig gumman <3


Måste ju avsluta med vinnar bilden ;)
Älskar dig gumman <3





Dåligt bloggande, I know!

Ja jag vet att jag är as dålig på att blogga numera. Till och med svärfar konstaterar det och då är det illa.

Nyss skrev jag ett as långt blogg inlägg om helgen men allt försvann för att jag av misstag råkade markera allt utav bara farten och lyckades få bort allt jag ahr skrivit :'( Lite less man blir, så där hänvisar jag er till min billdagbok och kolla in bilderna istället från helgen.

Idag är det Måndag och jag har jobbat 15.00-21.45 och nu är det fullt hus på jobbet. Ganska mycket nytt folk som har skrivits in eller vad man säger.

Fredag: 
http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1215122401&id=233458597

Lördag:
http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1215208801&id=234080955



Nathalie, underbar och älskad av alla. Och på jobbet går det också bra ;)

Älskar er tjejer <3
( Omg, det ser ut som att jag är gravid xD )

Jobb

Idag har jag jobbat, 15.00-21.45, trivs jätte bra med både personal och det som bor på kortis.
Men känner att det börjar gå lite segt på jobbet :/ I början var det spännande och roligt men nu börjar det gå segt som sagt. Fast det är alltid roligt att prata med dom gamla. Dom är inte alls så tråkiga som amn tror, dom har humor ska jag säga er xD Oj oj oj, man skrattar varje gång för dom är så sköna gamlingarna :')

Nu har älsklingen semester :D Men nu har han dragit på poker som han brukar göra varannan torsdag, och då brukar han komma hem runt 4-5 men nu är det någon turnering så nu kan det ta längre tid, alltså med längre tid menar jag att han kanske itne ens är hemma när jag kliver upp klockan 07.00. Ska jobba 07.30-14.30, och jävlarom han kommer hem tidigare och ska dryga och bråka, då jävlar blir inte jag glad ;/
I morgon efter jobbet drar man till Lillbo där vi sla bli bjudna på lite spansk middag utav Anna nu när hon sticker :) Det ska bli riktigt mysigt :)


Jajja, men ska väl sova snart I guess!

Underbar och älskad av alla, och på jobbet går det också bra!


Husvakt!

Japp, det har jag varit hos familjen i Gävle nu, ensam i huset måndag-onsdag.

Måndag:
Beslöt mig för att bjuda in gänget, Fanny, Ronja, Carro och Lina på filmkväll. Fick med Peter som en liten bonus också.
Kollade på Johnsson och Pipen först men beslutade oss att kolla på Bortspolad istället och sedan på Kalle och chokladfabriken. Eller kolla och kolla, vi satt mest och pratade om allt och inget.
Sen kommer Peters knäpp kompis Tomas, att han ens fick för sig att komma och hälsa på för en stund xD
Lekte lite frisör på flickorna och dom blev riktigt söta ^^ Eller vad säger ni? ;)
Sen drog packet hem vid 23 tiden och Lina stannade kvar en liten stund och vi kollade på My name is Earl och lite repris ifrån Allsång på Skansen där Håkan Hellström var med, åh vad jag tycker om karlns låtar ^^

Tisdag:
Jag, Elin och Malin hade bestämt dag för en tjejkväll :P Träffade dom på stan för att handla lite grillat inför kvällen :)
Kom hem till mig och började grilla, kyckling och flintastek :D Till det blev det potatissallad :)
Sen badade vi, eller det var Elin och Malin som badade i den kalla poolen för jag fick min mens precis :/
Sen gjorde vi oss lite fina och satte oss på den inglasade altanen på framsidan och började dricka lite :P
Öppnade min polkagris shots som jag fick utav Mathilda och Alexandra på studenten :D Tack tjejer, det smakade riktigt gott ;)
Prata lite och hade det mysigt, jag gjorde Elin rejält chockad över en grej och vad det var går vi inte riktigt in på eller hur Elin ;) Hahaha!
Prata om allt mellan himmel och jord, roliga och inte helt roliga samtalsämnen som fick oss bli väldigt känslomässiga.
Sen kommer låten För en lång lång tid upp med Håkan Hellström och jag kunde inte hindra tårarna. Låten får mig att tänka på Anna som flyttar om bara en vecka till Spanien :'( Förns då började jag verkligen inse att hon ska FLYTTA och inte bara åka dit för någon vecka på "semester". Jag känner mig så självisk och det gör vi nog alla som kommer att sakna henne. Men sen började jag grina bara för att jag är så jävla stolt och glad över att du ska flytta och jag ser verkligen upp till dig! Du är modig och stark gumman! Tur att jag har Evis kvar här hemma bara :')
Men sen blev det lite bättre och vi körde Jag har aldrig. Mycket dricka där ;)
Skratta en massa och blev rund under fötterna, speciellt Elin på grund utav chocken hon fick då hon dränkte sina "sorger" eller vad man säger xD Haha, gumman då :P

Ja, för att sammanfatta denna kväll så var den jävligt lyckad och det var jätte trevligt att träffa er tjejer :)
Love you <3

Bilder från Måndag:
http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1214776801&id=232658902

Bilder från Tisdag:
http://nalu89.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1214863201&id=232704986





RSS 2.0