30 april

Sista april och vad gör man, man sitter hemma och trökar :P

Haha men har ju tävling i morgon så de är ju något positivt :D Fan vad Uddans kommer röja sönder på dansgolvet :D

Idag har ja jobbat som sagt, sedan hem till mamma och sedan vidare till träning, och nu sitter jag här och ser fyrverkerier utanför fönstret.
Ja ska väl ta något att äta med känner jag, sedan packa :D Hatar och packa xD

Ha det bra, vi hörs mer i morgon :D
Ba-baj <3

29 april

Blir ett snabbt inlägg nu :D

Idag har jag vart med Jojjo, hon i grannhuset snett över, och Emma. Drack kaffe och sedan gick vi ut till kyrk ängen och släppte Jojjos hundar lösa så dom fick springa av sig lite :P Var jätte härligt väder så de var bara mysigt att stå där :)

Sedan åka ner på stan kolla lite parkläder till lördagen men hittainget, får bli de gamla vanliga :/

Sen hem och bara shlappa :D

Nu ska jag sova, jobba i morgon 09.00-13.00, kortiiis dag :D Sen ska jag till mammsen och äta sista april mat :D Grillat tror jag det blev :)

Puss och kram, ba - baj

28 april

Först vill jag säga Tack Älskade Jenna för den nya designen på bloggen, Tack! Som tack lägger jag dig som en länk i dett inlägg :D www.gumsalumsa.blogg.se

Då har jag varit till Edsbyn och hämtat mitt pick och pack. Blev lite skakis och de kändes helt wierd att komma till lägenheten och hämta grejer ostället för att släpa dit en massa :P Men nu är de jobbigaste över nu känns det som i alla fall.

Tillbringa natten i Edsbyn med hemma hos Anna! Vi köpte nacho chips och gjorde guacemole (Stavning?) och köpte ett paket Daim glass som vi tryckte i oss direkt från paketet till Svenska Hollywood fruar! Det kan man kalla mysfaktor :P

Sen igår innan jag åkte hem till Gävle igen så åkte jag och Anna till Jontas i Bollnäs och köpte glass och sedan mot Dollar och busa med Annas mamma och Gunilla ;) Förvånade blev dom allt hö hö :P

Sen åkte jag hem i 140 och stressa till träningen, god damn var slut jag var efter den träningen gosse! Stina körde hårt med oss :P Men de känns så jävla skönt efteråt då :D

Sen kom jag hem och var DÖD i soffan haha!

Idag vet jag inte vad som händer, vet att ja ska lägga upp bilder från när vi firade Kim i lördags på fejjan :D

Ba-baj



Vänner för alltid <3 - 26 april

Hejsan, helgen var niiiiice :D

Sitter hemma hos Evis i Alfta, är uppe här en sväng. Ska hämta grejorna hemma hos Anders och hälsa på familjen i Lillbo!

Anna och Evis, ingenting kommer förändras! Vi kommer alltid att vara vänner och jag kommer upp till byn då och då! Vi kommer alltid att vara vänner för jag älskar er så mycket, ni kommer inte bli av med mig ;)

Kanske ska dra sig mig till byn och sälja sängramen till en tjej i byn, då blir man lite rikare :P

Ba-baj <3

Just get back up when it knocks you down! - 23 april

Åh vad glad jag blev när jag kom hem från jobbet och såg att jag fått post från farbrors fru och resten utav familjen :D Ni vet vad en flicka behöver i ett göra-slut-händelse haha.

Börjar känna mig mer på topp än dom senaste dagarna, men de är fortfarande jobbigt. Men jag har mina älskade vänner som finns där för mig!

I morgon bär det av till Borlänge och fira Kim, börjar känna mig taggad nu faktiskt. Och det är väl posetivt, eller?
Ska nog fortsätta packa lite, så man får med allt :D

Tack alla som ställer upp, älskar er <3




Tack så mycket familjen Lundin <3


I´m not that strong that I thought I was - 22 april

Jaha vad har man gjort idag då?

Legat i soffan, vart nere på stan och fixat lite till Kims födelsedags firande som vi ska ha för henne i Borlänge på lördag :D

Sen har det blitt soffan resten utav dagen hehe, skönt med såna dagar!
I morgon ska jag jobba, 08.00-13.00. Sooooft, sedan blir det tanka bilen och hämta Jossan och Hille så blir det fixa inför lördag! Elin jobbar till 16.30 så vi får klara oss utan henne.

Sedan hem och ladda inför lördagen :D

Har inte hänt så mycket mer idag! Men man ska väl ta och leta sig fram till bingen nu kanske hehe!
Godnatt



Making belive that you still love me <3

Blä dag! - 21 april

Idag tog det slut :/

Vi båda kände att vi har glidit ifrån varandra men vi är vänner och jag kommer att hälsa på uppe i Byn. Men visst känns det jobbigt, Anders är och var min första riktiga kärlek och vi har ju tillbringart våra liv i hop i 3 år så det är klart det känns jobbigt. Men känns rätt skönt att vi kommit till ett beslut och allt känns bra!

Idag har det varit massa gråt och flytta in i lägenheten igen, det känns skönt så nu är jag helt slut!
Snart blir det inflyttningsferre ;O

Nä, söva nu kanske, Godnatt!



Ska bara komma på en rubbis - 20 april

Nu kommer det ett inlägg till :D Börjar komma igång nudå kanske, vem vet ;)

Idag har jag bara legat i bäddsoffan hemma hos mamma, sååååååå skööönt och bara ligga i sängen när man är sjuk. Sedan åkte man på träningen, inge tränande för min del men gick igenom paren och gruppen lite bara. Kommer hem och är helt slut :S
In i duschen och sedan tillbaka där dagen började ifrån sen dess har jag bara legat här xD

I morgon får vi äntligen komma hem till lägenheten och flytta tillbaka grejerna, när de är klart är vi äntligen hemma och kanske kan fira med ett glas vin (Det är ju trots allt lill lördag och ett glas kan inte skada för kvällen)

Ska på en minnes stund för vår gamla idrottslärare på polhem med :( Hon gick bort i påsk i canser, hjärntumör närmare bestämt! Usch, jag kommer gråta, det kommer ja.

Nä sova nu kanske, får se om hostan vill vila i natt. Har tagit hostans fiende ikväll, HOST MEDECINEN ;P Mohoahahahaha!!!!

Blir nog en natt till med tjocktröjan på, herregud. När jag sover med såna tröjor på mig, då är jag sjuk :S

Så godnatt på er som läser! <3



Blues sisters <3



- 19 april

Fy fan vad jag är sämst!

Jag måste ta tag i det här med bloggandet! Förut tyckte jag det var roligt men nu vet jag inte. Kanske blir roligt när jag väl kommer igång!

Vad har hänt i mitt liv, nja inte så mycket. Har bott hos mamma i en vecka nu, de har varit en massa gubbar i våran lägenhet och tapetserat och bytt golv :) Så nu har vi fint och fräcsht :D Så nu ska det bli inflyttningsfest någon gång :D Flyttar hem till den nya fina lyan på onsdag senast :)

Idag var jag och Elin på fotboll på Strömvallen :) GIF-Örebro spela men örebro vann ju med 3-1 :/ Mamma hade gratis biljetter som jag fick och då tog jag med mig Elin :D Vi hade riktigt roligt :D

Sen har man gått och blitt sjuk åh :/ Mindre kul, hostar och hostar och hostar så jag nästan spyr, fyyy vad jag hatar sån hosta :( I natt fick jag ingen sömn alls typ pga den här jäkla hostan! Få se om man får sömn i natt eller om jag blir vaken hela natten igen, då blir det nog inge jobba.

Det var rätt så roligt och blogga igen kände ja :P Får se om detta håller sig :D

Nu ska jag sova, blir nog tjöcktröjan på inatt med, fryssen ja :P


Godnatt <3

RSS 2.0