You know I´m bad! - 30 september

Ursäkta de dåliga uppdaterandet, men jag är ju knappast som pappa, hö hö hö!!!!

Så var det slutet utav September månad och nu kommer Hösten med STORA kliv, har den ju visserligen redan gjort men jag känner att hösten är på riktigt när man har kommit in i oktober månad. Sån är jag!

Men på fredag (alltså om 2 dagar) Lämnar jag de höstiga Sverige för att åka till MALLORCA :D

I morgon måste jag se över vad ja ska ha med mig, men ja tycker jag har varit duktig i klädes väg, alltså så har jag inte packat ner för mycket kläder :D Men kommer väl bli en massa annat småskit som vanligt xD

Sedan ska jag städa rummet och små greja. Sen blir det nog bio med några girls som en liten hej då grej :P Hur ska dom klara sig utan mig i en vecka ^^,

Idag köpte ja en vinterjacka, ÄNTLIIIIGEN!!!! Skulle köpt en förra året men såklart tog ju den jackan ja ville ha slut så jag fickju gå och frysa hela jävla vintern. Men nu har jag den jackan och jag är glaaad :D Nu kommer jag vara var och go i vinter. Den andra jackan får jag inte ens igen längre, oops haha xD Så den går jag med öppen hela tiden :P Nu gör det väl ingenting men tänk senare i vinter, huuuuga fryser bara jag tänker på de haha.

Men man kanske ska ta och tänka på morgon dagen kasnke!

Förhoppningsvis kommer det in ett inlägg i morgon med :O

Hejjpa


                                                 Min fina vinterjacka <3




My life would suck without you! - 23 september

Gah vad jag inte tycker att livet är något roligt :'/ Allt känns jobbigt och jag får panik känslor, det känns som om att allt bara är rörigt och vette gudarna. Tur att man ska åka till Mallorca om bara 9 dagar :D

Men har faktiskt försökt tänka på mig idag, för ikväll har jag tagit ett varmt mysigt bad och haft ljus tända medans jag låg och gotta mig i de lilla trånga badkaret med en massa skum. Sedan tog jag en kokande varm dusch eftersom jag frös som en isbit.

Sedan smörjde jag in mig med lotion och ansikts shampo som jag fick utav Lina i 20 års present :D Tack!

När jag kladdat på mig en massa krämer och unna mig det så la jag mig på spikmattan, åh GUD så skönt det är! Lite jobbigt i början men när man väl hittat rätt position på mattan känns det underbart!Men mindre skönt när man ska resa sig och mattan sitter kvar i ryggen på en xD Haha, härligt röd man är på ryggen sen då :O

Nä i morgon torsdag ska jag försöka ta tag i städningen i mitt rum, jag vill förnya det men eftersom jag har ett sånt konstigt rum kan jag inte möblera hur som helst och eftersom ekonomin inte tillåter så kan jag inte köpa en ny säng ;/ Vill ha en stor en utav sängavel och skit, bara en enkel säng med 4 ben på så den står i någorlunda höjd i alla fall.

Senare på kvällen åker jag och syster till Strömvallen där GIF ska spela och Syrran och hennes lag ska få gå in med spelarnasom varje säsong :P Riktigt coolt, kameran åker med i morgon (Y)

Antar att jag måste börja med att planera packningen med till Mallorca, man tar alltid med sig för mycket, att man aldrig lär sig. Men nu ska det bli andra bullar med det ;)

Sen när jag kommer hem har jag och Jenna (min nya edsby kompis) bestämt oss för att jag, hon och våra gubbar ska ut och äta och spela bowling någon helg ^^ Ska bli riktigt mysigt tycker hon och jag då :P

Nä, nanna kudden och sjunga en vaggvisa för den, eller så blir det tvärtom xD Trött som tusan är ja :O Men men, någon gång ska man väl sova med, så himla glad att ja kan sova nuförtiden, annars har jag inte kunnat sova tidigare.

Nä, nu kände jag att det blev en massa massa ordbajsning här, en stor hööög med ordbajs xD

Godnatt Sverige!
Hejjpa

                                           9 dagar kvar, låt det gå fort!


I love you untill the end of time - 21 september

Dom här dagarna har jag varit med min underbara älskling och det har varit hur mysigt som helst :')

Började med fredagen då vi bara låg och kramades i sängen efter att jag hae hämtat honom när han hade festat klart ^^

Lördagen handlade vi grönsaker och dipp som vi mummsa på :D
Igår söndag mös vi med en varsin Ben and Jerry glass och låg och kollade på film, Hooligans. Det var otroligt mysigt eftersom det var apigt länge sedan vi myste framflr en film tillsammans :'D

Igår kväll mådde jag inte så bra, feber, illamående och så. Min älskling var så otroligt gullig och tog hand om mig. Låg och höll ommig hela natten. Det kallar jag kärlek gott folk!

Idag måndag skulle jag ha åkt hem men eftersom ja mådde som ja mådde igår så mådde ja dåligt idag med :( Men nu känns det bättre, nu är ja bara trött och helt matt i kroppen :( Så en natt till får jag tillbringa med min älskling, underbart!

Han jobbar för övrigt i Lingbo denna vecka, SP har tydlingen en line där med. Men jag har haft Jessica här en stund på kvällen.

Har även skaffat mig en ny vän här i byn, väldig trevlig tjej :D Jenna heter hon och är tydligen ihop med Anders kompis som spelar i samma korpenlag som Anders spelar i :P Jenna och jag har väldigt mycket gemensamt har vi kommit fram till, haha riktigt roligt faktiskt :D

Men nu ska jag fortsätta ligga under täcket i soffan och se om de är något bra på teven eller om man ska ta och slå på en film, de märks!

Ha det bra på er!
Hejjpa
 


            Jag älskar verkligen dig babe, så mycket att jag inte finner ord för det <3
                                                 2 år och 7 månader <3


The winner takes it all! - 14 september

Tävlingen gick kanon :D Kom visserligen sist i hiphop singeln men det kändes bra dansmässigt och det var ju  trots allt första gången i silver klass :)

Men i Discon VANN JAG :'D Iiiihhhhh nu har jag min sista prick med så nu är jag uppe i silver klass :D Nu får jag ha glitter, kickar och fina dräkter :D Någon som vill anta utmaningen att sy en disco dräckt till mig!?

Idag är jag ledig, ska till Lina Lus ikväll och kolla på Färjan och se om pappa är med, han är ju trots allt med på reklamen för kvällens avsnitt :D

Nä jag ska väl ta och göra lite nytta antar jag, det är ju sånt man måste göra trots allt!

Hejjpa!

                                   Måste väl få skryta lite med att lägga upp
                                              en bild på Första priset :)


- 11 september

Glad jag är över att jag inte har hört tjat om 11 september idag!

Idag när jag kom hem från stan efter att ha gjort lite ärenden fick jag nyheten att JAG OCH MIN FAMILJ HAR BOKAT RESA TILL MALLORCA DEN 2 OKTOBER iiiihh :D Det är ju riktigt snart det, 3 veckor eller 21 dagar om man nu vill räkna så ;)

Men känns lite ledsen att inte kunna möta upp min Anna på Arlanda den 3 oktober då hon kommer, men jag ska lämna spår efter mig på Arlanda åt dig så du vet att jag har varit där dagen före :D JAG ÄR SÅ GLAAAAD :D

Ikväller har jag tränat inför tävlingen i Västerås i morgon och sedan myst med chirre och Idol samt kändisdjungeln hemma hos min Lina :D Mys faktor!

I morgon ska jag som sagt tävla i Västerås och det kommer bli 2 direktfinaler för mig, så två pokaler kan jag allt kamma hem ;)

Disco songel är vi bara 3 st tävlande i och i hiphop singeln är vi 5 st som tävlar. Haha håll tummar och tår och allt ni kan hålla :D

Nä måste sova nu om jag ska åka till Folkets Hus  klockan 07.00 :)

Hejjpa!

                          Vårt hotell på Mallorca med 8 pooler bland annat ;)
                                            Club Bellevue, Alcudia <3


Cause I had a bad day! - 8 september

Jodu, hela dagen har varit helvete.

Börja med att försova sig, sedan när jag åker till jobbet blir det en krock i bakändan på min bil i en korsning, jag i chock tillstånd, darrar, mår illa.

Jobbar till 11.00 (en bra sak) sen hem och är as trött, märker att min hake till BH bandet har gått sönder, GAAAAH!!!

Jag fick uppdraget att steka pannkakor, precis alla, och då menar jag ALLA pannkakorna gick sönder. Fanns inte en enda hel, ännu mera GAAAAH!!!!!

Åker på disco träningen, den gick skit!

Vad mer kan jag säga, I had a bad day!

Det enda som muntrar upp mig nu är att jag har en tävling framför mig på lördag och sen att bästaste ANNA har biljett bokad och klar för att komma hem :D Den 3:e ska jag sikta på att stå där på Arlanda när hon kommer och springa och krama om na´ med en super stor kram.
Kommer stå där och gråta utav glädje, för jag saknar henne så himla mycket.

Nä sova nu kanske, jobba i morgon, 07.00-15.30 .

Hejjpa!



             Längtar tills min konstant kaffe drickande lite smågriniga (ibland)
                              Anna hem som jag älskar såååå mycket <3


Jag lever! - 7 september

Ja jag lever, tro det eller ej.

Jobbat idag på Brynäs, 10.00-17.30 och i morgon ska jag jobba på samma ställe fast då börjar jag 06.30-11.00, så det löser ju sig i slutändan :D

Vart hemma hos Lina nu på kvällskvisten, kollat och myst till Färjan 3, sista resan <3 Nu blir man lite taggad, hoppas verkligen att jag får jobbet. Nervös så jag håller på och döööör!!!!


Fick världens bästa nyhet idag. ANNA FLYTTER HEM I SLUTET UTAV SEPTEMBER, BÖRJAN UTAV OKTOBER :D Jag är så glad att jag avlider, iiiihhhh!!!!!!!!

Är så glad och nervös att jag inte vet vad jag ska skriva, så jag säger godnatt!

Hejjpa!

                                                  Så här glad är jag :'D


Back to my girl room for the night! - 2 september

Sover inne i mitt rum i natt istället för stugan, dels för att jag tog in datan i huset och orkar inte släpa ut den igen xD

Har nästan nyss kollat på 2:a avsnittet utav vampyr serien True Blood, riktigt bra och det är ju den här serien som Alexander Skarsgård tydligen är med i, fast några avsnitt längre fram. Visste itne det förns idag och visste inte vad serien hette förns idag heller, haha. Inte tänker jag på det eller.

Konversationen mellan mig och Lina tidigare idag:

Lina: Åh idag är det serien True Blood!

Jag: Jaså (fattar noll av vilken serie det är)

Jag efter en stund.

Jag: Men du, när fan går den där serien som visas på 1:an medvampyrer, är inte det idag!?

Lina: Ja, det är ju True Blood som jag pratade om!


Haha, nej, jag hänfer inte alls med. Men hur mycket tittar jag på teve numera. Inte mycket de eller. Aja nu vet jag vad den heter i alla fall :P Tummen upp för det!

Ligger just nu i sängen och finurlar och provar på lite scrapblog. Hmm, går inte särskillt bra med tanke på att jag suger haha. Men något masterpeace ska det väl bli hoppas jag när jag väl kommer i underfund med det här :D

Men jag bör nog sova istället. Jobbar i morgon som jag gjort resten utav veckan på en förskola i Bomhus, jobbar 08.30 - 16.30 i morgon och jag ska komma ihåg att hämta Lina och köra henne till skolan med i morgon, kommer jag glömma!

Jaja, pyssla lite det där och söva sen!
Godnatt Sverige!



                                 Bara för att jag inte har alla hästar hemma ibland.


RSS 2.0