Brand i Åbyggeby! ( Gävle )

Japps det var det minsann!

Jag kommer hem med 13.40 bussen från stan och får se en massa bilar därav polisbilar, brandbilar och en ambulans.
Det sprang runt kameramän och fotografer längst vägen och knäppte kort samt filma.
Det bolmar en massa rök och jag såg vart det brann. Det brann i ett gammalt stall vid det huset som står på andra sidan vägen typ utav busshållsplatsen.

Nyfiken som jag är stod jag kvar och kollade vad som brann och försökte tjyvlyssna på vad folk sa hade hänt men fick inte fram någonting. Gick hem och såg röken bolma i luften. Kunde se lite rök hemifrån mig till och med.

Väl hemma var jag tvungen att skicka nyheten till Ronja som var i skolan.
 När hon slutat sklan ringde hon och jag förklara vad som hade hänt. Jag och syskonen tog sparken för att kika vidare runt 15.40 och se hur det hade gått för alla med branden, samt att vi skulle möta Ronja.

Jag och syskonen går fram till vägen där man kör in på när man ska till huset men då kom en polis fram och sa att vi var tvungna att gå längre upp på vägen pga att det fanns tuber där inne som dom inte var riktigt säkra på. Precis innan det fick vi reda på utav någon att det fanns bilar i det gamla stallet så det fanns inga hästar där.

Sagt och gjort gick vi längre upp på vägen så vi gick till busshållsplatsen där Ronja skulle komma vilken minut som helst.
När Ronja kom förklara jag allt och vi kikade lite. Folk stannade till och frågade oss om vi visste vad som hade hänt och jag berättade alltihop.

Sen gick vi förstås hem och en polisbil kommer i en bil och stannar. Han vrider ner rutan och frågar vart vi bor. Jag förklarade och han bad oss att prata med en annan polis som stod lite längre bort för att kolla om vi kunde gå vidare och vad vi skulle göra. Men vi skule ju inte ner på den vägen där den polisen stod så vi fortsatte bara vidare utan problem.

Lite senare får jag sms från Ronja om att hennes bror Robert hade sagt till henne att dom hade skjutit sönder tuberna och att det hördes och att deras hus skaka eller vad man ska säga. Dom bor ju inte alls så långt ifrån. Jag hörde inget smäll och det är jag glad för xD

Ja sen när jag skulle till bussen 17.30 såg jag brandbilen åka hem och det var dött på bilar. Det rykte fortfarande och man kunde nästan känna brandröken ända hemmifrån mig.

För en gång skull fick jag vara med om en händelse och uppleva den istället för att komma efter att allt hade hänt som Ronja gjorde typ ;)
Det var riktigt häftigt att uppleva sånt här i verkligeheten och verkligen får "uppleva" det på nära håll :)

Nä nu ska jag sova och lyssna på Karlavagnen :P

Röken bara Bolma
image191


Just precis, det är vid det gula huset
image192

Happy

Jag och Sandra klara det :D

Vi hade muntlig Religions prov i dag med ni vet vem! Jag och Sandra är nog inte hennes favoriter direkt så jag var i alla fall inställd på ett G fast jag var skit duktig på att svara och kunde allt. Sandra var nog inställd på det också tror jag åh jävlar inamma om vi hade fått det ska jag säga dig för jag var fan värd ett Vg.

Åh vad fick man då tror ni, jo VG fick jag och Sandra Vg+ Mvg :D
Vad vi blev paff, i alla fall Sandra. Religions tanten har blivit snäll nu på 2 dagar på någe konstigt vis och det är ju bra men man börjar ju undra om hon bara spelar eller inte ;/ Hmmm, det återstår och se.

Men glad som fan är jag kan ni tro ;)




Jag fick ett Vg ändå :P
image189

Ladda ner

Jopp nu sitter man och laddar ner Gossip Girl serien :D Missar ju den serien på 5 för att jag har träning då :/
Sen laddar jag ner Simpsons och Scrubs serierna :)

Jag är världens lyckligaste flickvän :')

Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig
och inte heller ord som kan beskriva hur jävla underbar
och vacker du är.
Jag älskar dig Anders Sköld <3


Anders Sköld <3
image188


:S

Jadu, fråga mig inte varför jag loggade in här för att börjar spåna på någonting att skriva :S Det har ju inte hänt någonting idag som är tillräckligt intressant att skriva om. Inte för att jag skriver om någe intressant annars men xD

Åker till min Anders på lördag i alla fall ^^  Älskar han så jävla mycket vettni :')


Här kommer en bild på mig och min far trots att
bilden inte har någonting med texten att göra XD

image187

;(

Jadu snacket med Religions läraren förändra ju inget.

Det går verkligen inte att prata och disskutera med människan. Jag har för tillfälligt IG i hela kursen tydligen för att jag inte klarade av etik uppgiften med Sinnelagsetik, konsekvensetik och någon till annan jävla etik. Pliktetik tror jag att det var. Eftersom det är som ett avslutat "kapitel" och jag inte klara det kan hon inte sätta ett G på mig i kursen utan nu har jag då som sagt IG i HELA kursen.

Enligt alla lärare så sätter dom även betyg på eleverna om hur man jobbar på lektionerna och hur frånvarande man är ifrån lektionerna. Det gör inte Hon-Ni-Vet-Vem utan man ska inte sätta betyg på hur mycket man är närvarande utan man ska sätta betyg på det man kan.  Så då skulle vi kunna vara hemma ifrån de flesta lektioner bara vi visar upp våra kunskaper på lektionerna vi är på och på proven typ. 

Jag fattar alltså inte vad hon tänker med igentligen. Orkar fan inte bry mig längre. Hon verkar ju hata mig ändå för mina åsikter och vad jag tycker och tänker så.

Vad spelar det för roll om jag får IG i Religion? Jag får ju ändå ta studenten och det är ju de som är det viktigaste ;) Orkar fan prata om den där människan och Religionen något mer. Tänker fan göra om ett helt arbete om det där med etikerna. Jag tänker fan i mig inte sitta och prata med henne eftersom hon ändå verkar hata mig. Pratade med en annan lärare om det och hon tycker också att hon är konstig på det här. Jag kan säga så här, jag är verkligen inte ensam om att ha IG och en IG varning. Mer än hälften har det också. DEt verkar som om att hon inte bara hatar mig och tacka Gudarna för det.                                                                      


Nu tar vi något glatt istället. Eller glatt och glatt vet jag inte men inget som får mig FÖRBANNAD på ren svenska i alla fall. Jag målade en liten ram till ett kort på mig och Anders. Jag skrev ut de kortet på datan och skrev dit våra namn på ramen :) Så sött det blev :)

Nu orkar jag fan inte skriva mer. Nu sak jag nog lägga mig och lyssna på Karlavagnen på P4 innan jag somnar :)

Tjipp tjipp!!!


Den ska hänga på väggen vid min säng så jag kan
se min älskling varje kväll innan jag somnar och varje morgon när jag vaknar  ^^
( Observera Edsby färgerna ;) )
image186
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Så jävla förbannad!!!!

Hur fan kan hon sätta IG-varning på mig i Religionen!? Vad fan tänker hon med igentligen!?
Fick IG på första arbetet vi gjorde på Religions kursen, eller jag fick inte ens ett IG jag fick inget betyg alls för att
" det skulle vara så taskigt att sätta ett IG "
Men HALLÅ, det är väl för fan ännu taskigare att inte sätta någe betyg alls. Hade hon satt ett IG på det hade jag ju i alla fall fått ett betyg på det.

Ja så på betygspratet förra veckan sa hon att jag skulle träna på den uppgift SOM JAG INTE FICK BETYG I och sedan komma till henne så skulle vi disskutera om det. Då skulle jag få Godkänt.
Happ tänkte jag, det är ju lugnt. Gör jag det så blir det bra. Idag så fick vi komma till våran Mentor om vi ville ha reda på vad som sa på någe möte som lärare har där dom disskuterar om hur det går för eleverna och så. Ja då säger våran Religions lärare på de där mötet att jag ligger på IG varning.

INTE FAN SA HON NÅGE OM IG VARNING TILL MIG PÅ BETYGS PRATET

Fattar ni hur jävla less jag är på den läraren. Hon kan ju inte sätta IG varning på en endaste liten uppgift man inte ens har fått betyg på. Jag har ju fått Godkänt i allt annat jag gjort.
Skillnad om man hade IG i de mesta man har gjort på Religionen då förstår jag att det är IG varning eller att man aldrig är på lektionerna. Men jag är ju fan på varenda lektion jävel.

Den där läraren sätter betyg efter våra åsikter. Har inte vi samma åsikter som henne så blir det dåligt betyg typ och då hatar hon oss eller nå. Sen har ju hon sina favoriter i klassen verkar det som. Dom som sitter tyst och nästan inte säger något, dom får bra betyg. Så känns det som i alla fall.

Så som det känns nu så skiter jag i Religionen över huvudtaget någe mer för det är så jävla trökigt när det är så här. Jag tala om för Maritha om det här och hon tycker det lät jättekonstigt hon med och sa att så ska det inte vara.

Jajja nu ska jag inte hetsa upp mig mer än vad jag redan är. Jag ska prata med henne i morgon om det här och då jävlar ska hon få se en annan sida utav Nathalie Lundin!!!!!!!!!!!


Åh vad jag önskar att du var här och
bara krama om mig nu när allt är skit :'( Jag älskar dig Anders Sköld

image185

Flytt!

Flytten i lördags gick kanon. Lite grinighet och så men det gick. Sakerna kom dit och blev uppackat, allt blev kanon. Svärmor, Svärfar och Anna hjälpte till så då gick det galant :) Tack så mycket för eran hjälp :)
Sen kom Ester och Tomas och kikade lite. Fick två jättefina fönsterlampor som inflyttnings present utav dom. Tack så mycket famlijen Mårtens :)

Sen så åkte vi och "Stor" handla på ICA och senare på kvällen bar det av till Anders andra bror Micke som fyllde 35 :)

Sen söndagen blev det tidigt hem pga att min dans börja igen. Tråkigt nog måste jag lämna Anders så nu får han klara sig själv ensam i lägenheten alldeles själv. Men han kan ju vara glad att jag fixade iordning matdodser till honom :)

Jag älskar dig älskling och jag vet att allt kommer att gå bra med lägenheten och allt. Jag stöttar dig så gott jag kan i detta, hoppas att du vet det :')



Haha så där sa nog min svärfar Ola haha!

image184

Tidigt

Idag slutade vi 10.30 men var som sagt på elevrådsmöte 11.00 så jag tog 12.20 bussen hem. Ska göra planchen till projektdiscot som vi ska ha nästa vecka. :)

Jag har blivit fast vid Britney Spears album Blackout. Det är riktigt sköna låtar och jag har verkligen fastnat för Toy soldier och Ooh Ohh baby. Dessa låtar spelas flitigt i min ipod om morgnarna på väg till bussen och sedan hem :)

Nu ska jag göra planchen till discot och sedan ska man på Friskis & Svettis ikväll så jag tar 16.50 bussen in till stan. Sen kommer jag till dig älskling :') Saknar dig mycket :)

Hahaha var tvungen att lägga ut denna gamla bild xD
image183

24 timmar

Japps det är sant. Läste ut boken Som jag vill vara på 24 timmar igår. Alltså jag har inte läst non stop på en hel dag utan på kvällen, bussen och sedan hemma efter skolan. Rekord utav mig det ;) Men boken var ju så himla bra förutom mot slutet då det mest bara blev samma samma hela tiden liksom. Det hände inget typ.


Men men, fick en idé om att man kunde göra en filmsnutt till vårat PIA (Projektinriktat arbete) arbete som vi ska redovisa för 1:or och 2:or. Sen efter att man visat filmen får man ge lite påståenden och disskutions frågor till dom som dom sak få svara och prata om. Fiffigt utav mig ;) Men först måste Elin och Emma läsa boken först innan jag kan avslöja mig hur jag ahde tänkt det för dom har inte läst den än och då ska jag inte avslöja för mycket :P


I morgon är det torsdag och vi har bara PIA på morgon i 2 timmar bara för att lärarna ska på någon lärarkonferans. Kl.11.00 ska jag på elevråd och sedan jobba hårt med projektarbetet med Angelica. Värsta bra då att Angelica också ska med på elevrådet så då slipper hon vänta :P


Sen blir det ner på stan tror jag om jag inte hinner åka hem innan Friskis & Svettis träningen som börjar 18.30. Sen blir det en dusch där och käka på stan för att sedan ta 21.05 tåget till Bollnäs och sedan 22.30 bussen därifrån till Edsbyn. Där hämtar Anders upp mig för han slutar 23.00 i morgon och jag kommer till byn ca 23.20 :)


Fredag blir det Dollar för att köpa lite små grejs till Anders lägenhet som han troligtvis flyttar till på lördag och sedan åker vi hem och åker med Red farmers till Falun för att se Edsbyns IF klå Falun ;)


Lördag som sagt blir det nog flytt till Anders lägenhet. Spännande till 1000 kommer det att bli :)


Söndag så åker jag hem tidigt för att dansen börjar igen :/ Kul för att dansen börjar men tråkigt att behöva lämna Anders så tidigt :/ Men men inget att göra åt.


BTW, Grattis Matilda för attt du kom vidare till tävlingsgruppen :) Nu kommer vi tävla emot varandra ;)


Jag är tjejen som älskar Anders Sköld jättemycket ^^,



Snart slutar jag skolan älskling och skaffar mig ett jobb efter Studenten!
Sen älskling, sen flyttar jag in med dig :')

image181


Grattis Matilda! Du kom vidare till tävlingsgruppen :'D Jag vet hur du känner dig!
image182

Katarina von Bredow

Det blev inget möte idag. Orkade inte åka på det xD Vem vet, kanske sumpade min stora chans till ett jobb xD Haha.

Har läst som en tok i boken " Som jag vill vara " som Katarina Von Bredow har skrivit. Jag älskar hennes böcker. Visserligen är det ungdomsböcker men dom är jävligt bra i alla fall. Jag brukar oftast känna igen mig i varje bok och man lever sig in så in i norden i böckerna. Jag kan verkligen inte sluta läsa när jag väl börjat. Måste veta vad som händer hela tiden :)

Böcker som jag läst utav Katarina Von Bredow:

Som jag vill vara ( Håller på att läsa )
Expert på att rodna
Syskonkärlek
Knappt lovlig
Räcker det om jag älskar dig
Hur kär får man bli
Som om ingenting


Nu ska jag fortsätta läsa boken :) Spännande spännande :P



Katarina von Bredow, jag älskar dina böcker <3

image178

Helgen...

... i byn har varit soft. En helg med kortspel haha. Har bara spelat kort tror jag :P

I söndags (igår) var jag och Anders på promenad runt Lillbo. Det är 4 km runt Lillbo varav "Dödsbacken" finns med mitt i alltihopa och jag måste erkänna att jag nästan var död efter att ha kommit upp för den backen haha. Vi gick dessa 4 km på 45 minuter.

Ja jag vet, ni tycker nu att vi var sega på att gå men HALLÅ! Det är ju för fan jag som går med så då tar det tid haha. Jag var seg, det gick segt upp för backen ( för min del xD ) och sen stannade jag till lite då och då för att knäppa kort :P Och föresten tycker jag inte att ni ska klaga på att det tog långt tid att gå dessa 4 km för var och en går i sin egen takt så jag tycker inte att folk ska klaga!!!!!!

Idag ( Måndag ) var det första gången på Friskis och Svettis :) Skit kul var det :D
I morgon ska jag upp till F&S igen för att vara med på någe möte om man är intresserad över att bli ledare där :)
18.30-20.00 är det mötet så man får väl se hur det blir :)

Ska även kolla med Ingrid i morgon om man får jobba hemma på fredag för i såna fall har vi ingen lektion alls och då kan jag åka till Edsbyn redan på torsdag kväll efter träningen på F&S för Anders slutar 23.00 då på torsdag. Då kan vi åka till Dollar i Bollnäs och köpa lite små grejs till Anders lägenhet som han flyttar in i på lördag om det inte blir ändringar. Sen blir det buss till Falun för att se på bandy :) Falun-Edsbyn :)

Nu ska jag sova lite. Har inte sovit någonting på en hel vecka.

Tjipp tjipp på er alla där ute!

Jag skabbig på Friskis och Svettis xD
image176




Skolan börjar

Happ, skolan börjar idag då :/ Ganska kul! Kul för att få träffa alla igen men segt över att nu känns det som en hektisk tid med massa studentjoll och sen en massa skolarbeten.

Påbörjade en ny kurs idag somm är på 50p. Projekt och företagande heter den och den kan nog bli helt okej.

Pappa har nu skaffat sig bredband och hemtelefoni nu äntligen :) Då kan man hålla kontakten via msn och det är kul :) Fast min kära far är lite seg på att svara och skriva tillbaka ;) Pekfingervalsen för hans del där :P Men jag älskar min far ändå fast han är lite seg :)

Var på hockey igår också med Alexandra och Matilda. Brynäs-Färjestad. Brynäs vann med 3-2 och det är bra :D

Min älskling ligger hemma och är sjuk :( Han har varit sjuk hela veckan :(

Jag saknar dig älskling så att de( Shit att man kan sakna någon så här jävla mycket. Längtar tills på fredag då jag får vara med dig och ta hand om dig <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Leona Lewis " Bleeding love "

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I


Innan hockey
image175

På Hockeyn xD Jag får skylla på Colan xD
image174

Tävling

Vill ni vinna ett smycke!?

Gå in på: http://naaatha.blogg.se/1199349690_januaritvlingen_ign.html?44B6BFFF-B20A-6046-78CA42C6B65251FA
och skriv en liten kommentar så kanske ni kan vinna ett smycke ;) Man behöver inte vara bloggare för att vara med i tävlingen och det spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Det kan ju vara värt att kik i alla fall :) Jag har skrivit mig en kommentar :P


12 timmar...

.. jobb har det nu blivit för älsklingen. Börjat 13.30 och slutat 01.30. Fast det i bara 2 dagar nu men ändå. Måste vara hur jävla as jobbigt som helst. Men som tur är har älsklingen mig hemma i sängen sovandes när han kommer hem, så han har ju någonting att längta efter ;)

Jag tror att jag har blivit bandy galen. Jag börjar tycka att det är as kul att gå på bandy. Jag står emd och "skriker" och sjunger med i hejar ramsorna. Jag börjar kunna hänga med i spelet och sen börjar kunna vilka spelarna är.

Jag har självmant börjat fråga om vi kan gå på matcher som tex när vi var i Uppsala och jag ville se matchen mellan Sirius och Edsbyn på Studenternas IP och sen Motala matchen som jag ville hem till + att jag vill på matchen i morgon mellan Edsbyn-Sirius på hemmaplan.

Jo men som sagt, Anders jobbar och jag är hemma med Anna, Svärfar och svärmor. Svärmor är i Bollnäs med Nettan och svärfar ute och plogar. Anna sitter uppe och kollar på film medans jag sitter här nere och häckar vid datorn. Men jag slår vad om att svärfar kommer in snart och frågar om vi ska spela kort. Det är det enda man gör om dagarna när Anders jobbar. Men det är riktigt trevligt fast jag förlorar för det mesta xD

Nu ska jag nog upp och duscha. Skulle vara så otroligt skönt det så jag tror nog att jag gör det snart.



- HÄR SKA DET IGENTLIGEN LIGGA EN BILD SOM BLOGGEN INTE VILL VISA :@ -

Tillbaka blick på 2007

Ja jag vet, förslåt. Jag har inte skrivit någonting på sista tiden. Har inte orkat och sen har man vart i Edsbyn hela lovet.

Tänkte att jag skulle titta tillbaka på 2007.

JANUARI

Mitt 2007 kunde inte ha börjat bättre.

12 januari satt jag, Kia och Ronja på Roma och käkade pizza för att jag, Ronja, Fanny och Carro skulle på bio senare på kvällen och se Göta Kanal 2.

När vi satt på Roma och käkade och flumma tillräckligt ringer Kias telefon. Det var en pojk ifrån Edsbyn som alltid ringde till henne och ville prata men just nu orkade inte hon prata med honom för att han var så dryg hela tiden tydlige. Hon räcker fram sin telefon till mig och bad mig att svara.

Jag svarade och vi pratade i aknske 20 minuter. Pojken hette Anders och satt i en buss på väg till en bandymatch i Stockholm. Han var inte nykter men jäkligt trevlig var han. Så jag fick hans nummer och vi fortsatte att messa hela kvällen och han ringde ofta :)

24.00 när Anders kommit hem ringde han mig. Han var fortfarande full men vi pratade ända till 06.15. Jag blev kär i Anders direkt för han var så trevlig och snäll. En just sån kille man faller för direkt.

Efter det pratade vi  och sms:a väldigt mycket med varandra.

FEBRUARI

Efter att ha pratat väldigt mycket med varandra så beslöt vi oss för att träffas.

 17 februari var det bestämt att vi skulle träffas och jag var så jävla nervös. När han väl kom fick jag ett pirr i hela kroppen som är svår att beskriva. Det första han gjorde när han kom var att le emot mig.

Vi gick lite på stan där han tog mig i handen. Prret som jag hade innan blev bara starkare och starkare och jag höll på att tappa andan.
Efter det åkte vi hem till mig där vi kollade på Walk the line. Eller a, kollade och kollade. Jag kollade men inte han haha.

Efter en stund kom kyssen. OMG vad jävla hemskt. Jag kunde ju inte kyssas xD Jag trodde aldrig att man kunde sväva på rosa moln som alla säger att man gör. Men jag gjorde verkligen det. Det var så underbart att få smaka på kärleken.
17 februari, bästa dagen i mitt liv <3

Vecka 9 på sportlovet åkte jag, Johanna, Jeanette, Per, Marie, Ola och så mormor till Idre för att åke lite skidor. Johannas och Jeanettes första gång att åka slalom. Johanna gick det as bra för men med Jeanette gick det lite knaggligare. Jeanette gav upp och åkte längdskidor hon istället hela veckan.

För mig blev det inte så mycket åka för heller för jag låg inne den mesta tiden för att jag blev sjuk. Var ute och åkte lite i alla fall men då var det inte länge.

Alla åkte ut på en skoterresa utom mormor. Det var hur mysigt som helst det :) Älskar att åka skoter!


MARS

Nu var det dags för mig att hälsa på Edsbyn och Anders familj. Snacka om nervös jag var då :S Men det gick hur bra som helst :) Alla var så snälla och trevliga och inte alls som jag ahde tänkt mig att dom skulle vara :D

17 mars Annas 18 års dag och våran 1 månaders dag :) Fick en helt underbar ring utav min älsklikng då :) " This ring is round and has no end. And so is my love for you. " står det på den :') Den ringen har jag på mig jämnt och tar aldrig av mig den.

Sen var det dags för en tripp till Uppsala och Studenternas för Sm finalen i bandy. 
Edsbyn-Hammarby och detr var en spännande upplevelse ska jag säga er xD Första gången för mig jag var och kollade på riktig bandy eller vad man säger. Men Edsbyn vann SM Guldet för 4:e året i rad och vilken fest ska jag säga er :)


APRIL

Den här månaden hände det nog inge speciellt tror jag!

MAJ

Ingenting särskillt

JUNI

SOMMARLOV ÄNTLIGEN

Tillbringa hella mitt sommarlov i Edsbyn typ och det var hur härligt som helst :)

JULI

12 juli bar det av till Stockholm och Stockholmsstadio för att se på METALLICA

6 st ungdomar hyr en minibuss för att dra ner till Stockhom för att se det legendariska bandet Metallica. Jag, Anders, Micke, Sara, Mackan och Ingrid. Hur jävla mysigt och underbart som helst det att sova på Hotell och se Metallica.
Minnesvärt!


AUGUSTI

8-11 augusti Cityfesten

13 augusti Jag fyller 18 bast :'D och jag känner mig mer mognare. Känner mig vuxen på något sätt, mer friare liksom.

18 augusti American Car Show i Uppsala och det kan man verkligen inte missa. Inte jag i alla fall för då blir jag tokig

Sen börjar man i skolan igen :/ Men man börjar ju sista året på Barn och Fritid  sen är det STUDENTEEEEEEN!!!!!  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SEPTEMBER

3-5 september åkte vi treor till Ensro och var där. Dö trist var det fast lite roligt var de ibland. Fick vandra 7 km till Styggforsen där det var otroligt vackert och sedan tillbaka igen.

22 september Tävlade i Söderhamn och kom 5:a i disco singel vuxen brons klass :)


OKTOBER

Inget speciellt I think

NOVEMBER

8 november fyllde min älskling 20 år :')
24 november SM i Hiphop på Jernvallen i Sandviken

DECEMBER

1 december regionstävling i Västerås. Kom 2:a i Disco singel vuxen brons klass :)

24 decmber firades julen på Alfredshage och min älskling Anders var med och firade :)

26 december annandags derbyt i bandy. Edsbyn-Bollnäs och Edsbyn vann med 11-2

31 december Nåyrsafton och fylla i Alfta :)


Fy fabian vilket händelserikt år. Det har säkert hänt en massa mycket annat men detta var just det som jag kom på för tillfälligt. Kommer jag på någe mer får jag väl uppdatera bloggen då :)

VÄLKOMMEN 2008
image169







 

RSS 2.0